Közösítettek már ki benneteket a kollégáitok?
Aha, most kicsit úgy èrzem. Egyrèszt összeszokott a csapat, másrèszt van fèltèkenysèg is, magasabb a vègzettsègem. Harmadrèszt a bandavezèrnek nem vagyok szimpi.
Hát nem tudom mi lesz, igyekszem normálisan hozzáállni, teszem a dolgom, aztán majd lesz valami. Csak elfogadnak egyszer.
"...másrészt van féltékenység is, magasabb a végzettségem"
Én az ilyet annyira szánalmasnak tartom. Hiszen magasabb végzettsége bárkinek lehet, aki törekszik erre.
"...a bandavezèrnek nem vagyok szimpi."
Ez megint tiszta szánalom: mi az, hogy bandavezér? Megválasztották őt valamiféle főnöknek vagy csak szimplán mindenki azt teszi, amit ő parancsol? Hol az emberek szabadságvágya, hogy a saját maguk által helyesnek vélt úton menjenek, ne egy valaki által kijelölt, nem is biztos, hogy a helyes úton?
"Csak elfogadnak egyszer."
De ilyen emberekkel akarod elfogadtatni magad? Mi van, ha ebből te csak veszítesz, és sosem nyersz semmit?
Első vagyok. Azèrt annyira nem rossz a helyzet. Ahol többen dolgoznak együtt, ott vannak konfliktusok is. Nem vagyok feladós fajta.
Egyèblènt jó munkahely, kiemelkedő fizetèssel vidèken, amit nem lehet csak úgy eldobni. Van egy kis cicaharc, na bumm. Majd lecseng.
Utolsó, ez elég vicces.;) És mit mondtál nekik ha megkérdezték hol laksz? Meddig voltál ott?
Rühellem a pletykafészkeket, sajnos a gimi nekem pont egy ilyen fészek volt, aztán iskolát váltottam. Nem emiatt amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!