Ti hogyan tettétek túl magatok a kollégáitok sértegetésén?
Úgy érzem alaptalanul bántott és a vége felé alázott meg más emberek előtt. Megpróbáltam vele megbeszélni hogy mi a baja velem mindig azt mondta semmi. De folyamatosan inzultált belekötött a munkámba holott én tanítottam be anno. Odáig fajult a dolog h el kellett jönnöm, sajat egészségem védelmében. Anyám tudtom nélkül hívta fel a céget ahol dolgoztam h mi folyik bent mert en ingerult feszült étvágytalan voltam hetek óta. Ezt kollégam hatba tamadasnak vette es innentol kezdve csesztetett es lenézett .. Hiába a bizonyítékok a fonok aki 1,5 hetente járt ki ellenőrizni nem foglalkozott a problémával.
Szerettem ott dolgozni es meg mindig nem tudom feldolgozni immár fél éve..
Volt ilyenben részem. Betanítottam, de ő nám állt meg ennél a pontnál csak többet akart.
Afinitása nem volt a munkához, ha hibát követett el és szembesíteték vele elkezdett bőgni. Aki kifogásolni merte az ő munkáját azt ő meggyűlölte. Ordított, kiabálva beszélt mindenkivel. Végül magakörül mindenkit elüldözött még, aki betanította azt is. Ezt addig csinálta, hogy ő lett a kisfőnök.
Ez volt a célja.
Én azt tapasztaltam életem során, hogy ilyen jellemzően az éretsségizettől a... hmmm, ma talán az a PC kifejezés, hogy magasan képzett? Na szóval a valamilyen semmire se jó kamudiplomával rendelkező NŐK esetében a leginkább jellemző.
Azok akik amúgy semmihez se értenek és ezt belül valahol érzik is, cserébe próbálnak mindenkit kifurkálni maguk körül akiket veszélyesnek éreznek, mert magasabb végzettségük/több eszük van mint nekik.
Normális munkahelyen (ahova ezek a hiszterikák be se nagyon jutnak, mert oda már érteni is kéne valamihez) azért nem igazán jellemző az ilyesmi, már csak azért is, mert van egy szervezetrendszer, a nagyfőnök meg jellemzően nem is foglalkozik ilyen szintű problémákkal, csak ha baj van. De a munkatársak részéről se jellemző ilyen mentalitás ott ahol én vagyok.
Nálunk is van ilyen. Ezek a "törtetők". A főnök akar lenni típus. Vagy éppen az, aki felkapaszkodott a gyári szalagsorról valahová, és elszállt agyilag.
Először bántott a dolog, aztán amikor már az alvásom rovására ment, közöltem vele, legközelebb pofán vágom. Persze ezt mind négyszemközt, mert a szemétkedést ő is négyszemközt tette, mások előtt nyájas volt (kétszínű).
Aztán egyre többfajta munkája lett, és nem mindegyikhez értett. Rákényszerült a segítségemre. Gondolhatod mekkorát beintettem neki. Mások előtt én is nyájas voltam vele, mint aki annyira segítene, de sajnos az eszközei nincsenek meg hozzá. :)
Hogy miért teszi azt, amit tesz? Csak velem? Többek szerint szakmai féltékenységből. Mondjuk tényleg hülye egy-két dologhoz. Ez még nem lenne baj, de legalább látná be és tanulna, nem pedig okoskodna.
Mindenkit a saját fegyverével lehet leszerelni. Ezt tanuld meg!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!