Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti hogyan tettétek túl magatok...

Ti hogyan tettétek túl magatok a kollégáitok sértegetésén?

Figyelt kérdés

Úgy érzem alaptalanul bántott és a vége felé alázott meg más emberek előtt. Megpróbáltam vele megbeszélni hogy mi a baja velem mindig azt mondta semmi. De folyamatosan inzultált belekötött a munkámba holott én tanítottam be anno. Odáig fajult a dolog h el kellett jönnöm, sajat egészségem védelmében. Anyám tudtom nélkül hívta fel a céget ahol dolgoztam h mi folyik bent mert en ingerult feszült étvágytalan voltam hetek óta. Ezt kollégam hatba tamadasnak vette es innentol kezdve csesztetett es lenézett .. Hiába a bizonyítékok a fonok aki 1,5 hetente járt ki ellenőrizni nem foglalkozott a problémával.

Szerettem ott dolgozni es meg mindig nem tudom feldolgozni immár fél éve..

2018. dec. 20. 18:19
 1/6 anonim ***** válasza:

Volt ilyenben részem. Betanítottam, de ő nám állt meg ennél a pontnál csak többet akart.

Afinitása nem volt a munkához, ha hibát követett el és szembesíteték vele elkezdett bőgni. Aki kifogásolni merte az ő munkáját azt ő meggyűlölte. Ordított, kiabálva beszélt mindenkivel. Végül magakörül mindenkit elüldözött még, aki betanította azt is. Ezt addig csinálta, hogy ő lett a kisfőnök.

Ez volt a célja.

2018. dec. 20. 19:09
 2/6 anonim ***** válasza:

Én azt tapasztaltam életem során, hogy ilyen jellemzően az éretsségizettől a... hmmm, ma talán az a PC kifejezés, hogy magasan képzett? Na szóval a valamilyen semmire se jó kamudiplomával rendelkező NŐK esetében a leginkább jellemző.

Azok akik amúgy semmihez se értenek és ezt belül valahol érzik is, cserébe próbálnak mindenkit kifurkálni maguk körül akiket veszélyesnek éreznek, mert magasabb végzettségük/több eszük van mint nekik.

Normális munkahelyen (ahova ezek a hiszterikák be se nagyon jutnak, mert oda már érteni is kéne valamihez) azért nem igazán jellemző az ilyesmi, már csak azért is, mert van egy szervezetrendszer, a nagyfőnök meg jellemzően nem is foglalkozik ilyen szintű problémákkal, csak ha baj van. De a munkatársak részéről se jellemző ilyen mentalitás ott ahol én vagyok.

2018. dec. 20. 20:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Lecsavartam őket. Volt ahonnan kirúgtak utána, volt ahol kussoltak utána.
2018. dec. 20. 21:06
 4/6 anonim ***** válasza:

Nálunk is van ilyen. Ezek a "törtetők". A főnök akar lenni típus. Vagy éppen az, aki felkapaszkodott a gyári szalagsorról valahová, és elszállt agyilag.

Először bántott a dolog, aztán amikor már az alvásom rovására ment, közöltem vele, legközelebb pofán vágom. Persze ezt mind négyszemközt, mert a szemétkedést ő is négyszemközt tette, mások előtt nyájas volt (kétszínű).

Aztán egyre többfajta munkája lett, és nem mindegyikhez értett. Rákényszerült a segítségemre. Gondolhatod mekkorát beintettem neki. Mások előtt én is nyájas voltam vele, mint aki annyira segítene, de sajnos az eszközei nincsenek meg hozzá. :)

Hogy miért teszi azt, amit tesz? Csak velem? Többek szerint szakmai féltékenységből. Mondjuk tényleg hülye egy-két dologhoz. Ez még nem lenne baj, de legalább látná be és tanulna, nem pedig okoskodna.

Mindenkit a saját fegyverével lehet leszerelni. Ezt tanuld meg!!!

2018. dec. 21. 07:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Még anno egy boltba alázott meg a felettesem a vásárló elött. Eldurrant az agyam és a terméket félre bactam, hátra hívtam és mondtam neki szépen kifejezve, hogy jó lenne, ha vissza venne mert szájon lesz bacva. Aztán igazából sok volt vele a panasz amúgy is szóval át helyezték, de az incidens után egy 2-3 hónapot még ott volt, de nem cseszegetett.
2018. dec. 21. 19:18
 6/6 anonim ***** válasza:
én is így jártam,ott hagytam őket, bár a főnöknek nem mondtam el hogy miért.de boritékolva volt ,hogy nélkülem komoly gondjaik lesznek, 9 hónap után vissza hívtak,ez a beképzelt b..zi ott folytatja ahol abba hagyta,aláz,rossz híremet kelti,büntet,(szivatni nem nagyon tud,mert egy nulla hozzám képest, csak a tulaj gyerek kori haverja)-de már nem érdekel, ameddig jól megfizetnek.
2019. jan. 1. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!