Cigiznek a kollégáitok vagy ti? Hogyan viszonyulnak ehhez mások munka szempontjából?
A közvetlen 2 kollégám folyton cigizni megy és a főnök engem szokott leb@szni mert ők mindig "úton vannak", dolgoznak, én pedig biztos az irodában lustálkodom és soha nem viszek át máshová semmit. Még az én papírjaimat is el szokták kérni hogy elvigyék, hiszen közben el tudnak szívni egy szálat. Ha nincs semmi, akkor pedig a saját védelmükben visznek magukkal 1-2 papírt hogy úgy tűnjön dolgoznak, nem csak bagózni mennek.
A főnöknek pedig hiába mondom, akkor is én vagyok az új lusta lány.
Menjek velük cigizni, tépjem ki a kezükből a papírt, félóránként sétáljak át másik részlegre egy mappával?
A másik bosszantó dolog, hogy az irodában így rámmarad 3 ember feladata, telefonok, ügyfelek, felettesek, akiknek mindegy ki van ott és kihez tartozik, aki ott ül, csinálja meg. A cigisek pedig óránként 10-15 percet ellógnak a napból.
A legtöbb kollégám igen.
Erre a lógásra csak azt tudom mondani, hogy egyrészről nem óránként járnak le, másrészről nyugodtan Te is kimehetsz levegőzni, egyet "fújni".
Van két kollégám. az egyik majd belegebed a munkába és ő a cigis, a másik bár nem cigizik, de egész álló nap a neten lóg. Na most akkor ki a hatékonyabb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!