Rockerek/Punkok/Metálosok! 9. -ben nem néztek rátok furán, nem közösítettek ki titeket? Könnyen szereztetek barátokat?
Főleg azoktól kérdezem akik általánosban is rock/metál/punk/goth, stb. stílust képviseltek.
Én most megyek középbe majd, és ahová megyek, ott tudtommal 1 hasonló stílust/zenét kedvelő sincs, sajnos..
Nekem sokan beszólnak...
,,mivan rocker" stb, én meg visszaszólok hogy az ő zenéjük olyan mint mikor lehúzom a wct
Engem általánosba elég sokszor megszóltak miatta, pedig akkor még az öltözködésem nem volt olyan elborult mint most,(gondolok itt a 15 soros acélbetétes bakancsra, a láncokra, a szegecsekre és a hatalmas zenekaros pólókra) csak metált meg rockot hallgattam.
Középiskolába első hetekbe még nem nagyon vettem fel ezeket a dolgokat, mondjuk én főleg a tanárok és az első benyomás miatt, meg elég meleg is volt szeptemberben :D
Amikor hidegebb lett és úgy éreztem, hogy a környezetem nagyjából megszokott, akkor már úgy öltöztem ahogy komfortosan éreztem magam. Nyílván az elején lesz pár ember aki megemlíti, vagy éppen megdöbben, de ez a stílus sajnos ezzel jár :/ Légy rá büszke, és arra, hogy vállalni mered magad :D
Remélem könnyen be tudsz majd illeszkedni!
(l/14)
Én rocker vagyok, eddig senkinek nem volt vele problémája.
Egoizmus nélkül hatalmas arc vagyok, jó társasági ember, és így mindenki szeret és az osztály minden tagja jóban van velem, pedig egy rockerünk sincs, engem kivéve.
Nem az a lényeg hogy hogy öltözködsz hanem hogy milyen a személyiséged.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!