Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mindig ki közösítettek, ki...

Mindig ki közösítettek, ki használtak, csúfoltak, sohasem volt rendes barátom, senki sem állt mellém soha csak ellenem voltak, hülye is vagyok, világ életemben türelmes voltam és tűrtem mindent?

Figyelt kérdés

kb 2 éve kezdődött nállam hogy már nem tűrök annyira, vissza szólok embereknek vagy csak simán nem is foglalkozok velük,céljaim már nincsenek,csak menni és mennie akarok az úton folyamatosan vezetni és vezetni, meg sem akarok állni csak ha muszáj,sokszor rosszul érzem magamat,sokáig nem tudok pozitív maradni,ami eddig érdekelt és tettem érte már az sem érdekel,nem látom értelmét semminek, nem akarok enni sem, még az ételekben is válogatok, hulladék vagyok,életképtelen nagy darab sza.

Visszahúzúdó lettem, félek a nőktől, vagy kinek hogy tetszik? lányoktól.

Gondolkozni sem akarok már, csak menni és menni mert úgy legalább telik az idő.

Azt sem tudom hogy most mit várok tőletek? ismeretlen emberektől, nektek is van gondotok nem is kevés, 20 éves férfinek kéne lennem de ehelyett egy kis picsogós baba vagyok, most is csak sírok,nem is várok semmit már, ha már 1-2 ember ír az is csoda lesz, lassan már az árokban kéne hogy ki kössek de sosincs arra bátorságom.

2019. jan. 25. 22:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem vagy hulye. Nincs onbizalmad, mert sosem voltal fontos senkinek. :( mit gondolsz miben tudnal jo lenni?
2019. jan. 25. 22:55
 2/9 anonim ***** válasza:
nna akkor. Innen szép a győzelem. Mit olvasol? mi érdekel a világból? Min nevettél utoljára jóízűen?
2019. jan. 25. 22:56
 3/9 A kérdező kommentje:
1# Semmiben sem már.
2019. jan. 25. 23:05
 4/9 anonim ***** válasza:
Köszönjük, hogy ezt itt megosztottad velünk, viszont ez a te álláspontod, amiben egyetlen kérdés sem hangzik el, hogy mire is keresed a választ?
2019. jan. 25. 23:08
 5/9 A kérdező kommentje:

2# Már semmit, nyelv könyvvel próbálkoztam de fel adtam, régebben sem olvastam túl sokat.

Már semmi sem, csak menni és menni akarok, talán az utazás.

Azt sem tudom már.

2019. jan. 25. 23:11
 6/9 A kérdező kommentje:
3# Szívesen, én sem tudom már :-(
2019. jan. 25. 23:13
 7/9 anonim ***** válasza:
55%
Mennyi idos vagy? Soha, de soha nem szabad feladni, csakis sajat magad nezd,fordulj szakemberhez, ha mashogy nem megy.
2019. jan. 25. 23:15
 8/9 A kérdező kommentje:

4# 20 éves, tudom, eddig tényleg próbálkoztam de mostmár nem bírom, próbáltam eddig sikerült, milyen szakemberhez?

csak be gyógyszereznének.

2019. jan. 26. 10:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia Drága! Talán soha senki nem mondta el neked hogy sokmindent milyen klasszul csinálsz. Talán csak mindíg azt hallottad hogy mi az amit rosszul csinálsz a jót még nem dicsérték meg ezek a buta felnőttek. Mert azt hiszik sokan hogy az természetes ha az ember valamit jól csinál. Pedig mennyire hiányzik mindannyiunknak hogy megértsenek és elismerjenek minket. Te is erre vágysz. Ez normáli.nekem már az is nagyon tetszik benned hogy ilyen kis őszintén feltártad az érzéseidet, éhez bátorság kell. És -néké ez van. Látod? Olyan jó lenne többet tudni rólad írj ha szeretnél.
2019. jan. 26. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!