Mindig ki közösítettek, ki használtak, csúfoltak, sohasem volt rendes barátom, senki sem állt mellém soha csak ellenem voltak, hülye is vagyok, világ életemben türelmes voltam és tűrtem mindent?
kb 2 éve kezdődött nállam hogy már nem tűrök annyira, vissza szólok embereknek vagy csak simán nem is foglalkozok velük,céljaim már nincsenek,csak menni és mennie akarok az úton folyamatosan vezetni és vezetni, meg sem akarok állni csak ha muszáj,sokszor rosszul érzem magamat,sokáig nem tudok pozitív maradni,ami eddig érdekelt és tettem érte már az sem érdekel,nem látom értelmét semminek, nem akarok enni sem, még az ételekben is válogatok, hulladék vagyok,életképtelen nagy darab sza.
Visszahúzúdó lettem, félek a nőktől, vagy kinek hogy tetszik? lányoktól.
Gondolkozni sem akarok már, csak menni és menni mert úgy legalább telik az idő.
Azt sem tudom hogy most mit várok tőletek? ismeretlen emberektől, nektek is van gondotok nem is kevés, 20 éves férfinek kéne lennem de ehelyett egy kis picsogós baba vagyok, most is csak sírok,nem is várok semmit már, ha már 1-2 ember ír az is csoda lesz, lassan már az árokban kéne hogy ki kössek de sosincs arra bátorságom.
2# Már semmit, nyelv könyvvel próbálkoztam de fel adtam, régebben sem olvastam túl sokat.
Már semmi sem, csak menni és menni akarok, talán az utazás.
Azt sem tudom már.
4# 20 éves, tudom, eddig tényleg próbálkoztam de mostmár nem bírom, próbáltam eddig sikerült, milyen szakemberhez?
csak be gyógyszereznének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!