Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Benneteket hagynak a kollégák...

Benneteket hagynak a kollégák ebédelni?

Figyelt kérdés

Vagy csak engem phasztatnak állandóan 11:40 és 1 óra között? Órákig csend van délelőtt, senkinek eszébe se jutok, erre amint leülök ebédelni, minden idióta megtalál. Ha nem veszem fel a telefont, akkor valakit utánamfuttatnak, hogy keressen meg, mert jaj de sürgős.

Aztán valójában egy bagatel baromság. Évek óta nem volt nyugis szünetem, ma már üvöltöztem valakivel.

Mielőtt tanácsokat adnátok, hogy mit kéne tennem ezellen, már mind megvolt, csak az ajtómat nem tudom bezárni.

A kérdés pusztán reprezentatív, hogy ez az irodai munka velejárója, vagy csak nálunk ennyire tapintatlanok az emberek, hogy 12:00-kor azonnal közölnivalójuk van?

2023. dec. 14. 12:18
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Engem hagynak.

Beírtam a naptáramba minden napra.

Aki személyesen megtalál azt elküldöm, hogy küldje el levélben.

2023. dec. 14. 12:58
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát úgy hagynak hogy nem tartanak fel, csak mindig kritizálják amit eszem, mert nem eszem húst, vagy túl sokat eszem szerintük, vagy túl keveset éppen, ha valami túl nagy adag nekem. Ha meg nem tudnak mibe belekötni, akkor azt mondják, hogy "uuuuuh *kaja neve""
2023. dec. 14. 13:21
 13/24 anonim ***** válasza:
89%

Egeszen addig ment ez amig egyszer ki nem nyitottam a szam.

Ertem,hogy masok is akkor vannak szuneten es akkor tudnak elszakadni a munkatol. Egyebkent elkezdtem azt,hogy aki megzavarja a 30 perces szunetem vlami hulyeseggel, akkor ujrakezdem a szunetem. Hiszen a szerzodesben az van,hogy jar a 30 perces zavartalan szunet. Na nem kellett sok, lealltak vele. B terv, fulhallgato bedugva es akkor aztan nem erdekel semmi,vagy ha jo ido van kimegyek setallni abban a 30 percben. Szerencsere kozelbe van egy park.

2023. dec. 14. 13:42
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
#12 Komoly? :D Én a fejükre borítanám, ha beszólogatnának a kajámra. :D
2023. dec. 14. 13:49
 15/24 anonim ***** válasza:
20%
Másfél órás ebédszüneted van?! Nekem 15 perc volt éveken át... Most 30.
2023. dec. 14. 13:50
 16/24 anonim ***** válasza:
82%

Hotelben dolgoztam, nálunk az irodásoknak kb másfél, két óra volt az ebédszünet. De volt uzsonna szünetük is, egyből azután, hogy 10 óra körül megérkeztek, holott 8-kor kellett volna kezdeiük. A szabályok csak az összes többi dogozóra vonatkoztak.

Én mikor boltban dolgoztam, akkor jártam így rendszeresen. Mikor már vagy fél órája a kutya se jött be hozzánk, eindultam végre ebélelni. Amint felértem az ebédlőbe, de csak félúton voltam, már azonnal beesett valaki, aki pont az én részlegemen akart valamit.

Ha vásárlót akarsz a boltba, elő kell venni az ebédet, azonnal odacsődül valaki.

2023. dec. 14. 14:14
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez a 3. munkahelyem.

Legelső helyemen nem volt ilyen.

Második munkahelyemen számtalanszor előfordult hogy elmentem kajálni és már csörgött a telefon hogy jaj ez és az kell és hamar, majd eszek később, meg ilyenek. A 3. után közöltem hogy NEM. és lecsaptam a telefont, azóta mindig némítom és nem veszem fel ha hívnak, em érdekel. Ha meg utánam küldenek valakit akkor közlöm vele hogy látja hogy eszek, úgyhogy majd ha befejeztem akkor megcsinálom. Ezt még a cég igazgatójának is elmondtam hogy a szünet erre van, érdekes módon elsőre megértette és utána mindenki leszokott erről.

Jelen munkahelyemen pedig felváltva megyünk a kollégákkal kajálni kettesével hogy az irodába mindig legyenek 2-3 an és ameddig valaki szüneten van addig egymást helyettesítjük ha annyira hű de fontos dologról van szó. Ott ez így működik és érdekes módon soha senki nem jött utánam akkor se ha csak én voltam az egyetlen aki megtudta oldani a problémát, megvártak türelmesen.

Soha sem csinálok ebből ügyet ha szünetem alatt jut eszébe valakinek valami sürgős hogy azonnal oldjam meg, szépen megtudnak várni.

2023. dec. 14. 14:49
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Még eddig 99%-ban mindenki ki tudta várni azt a fél órát max, amíg megebédelek. Csak nem dől össze az irodaház.
2023. dec. 14. 14:55
 19/24 A kérdező kommentje:
Akkor ez a probléma vegyes, de többnyire az emberek csesznek rá, ha valaki délben elmenne kajálni. Asszem inkább elmegyek sori melósnak, legalább a változatosság kedvéért.
2023. dec. 14. 15:40
 20/24 anonim ***** válasza:
30%
Gyerek vagy még, aztán hagyod hogy basztassanak....
2023. dec. 14. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!