Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen disznóságot, csíntevést...

Milyen disznóságot, csíntevést követtetek el az irodában szemét munkatárs, főnök kárára?

Figyelt kérdés
2023. dec. 12. 16:10
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Jött egy új, az élő fába is belekötő főnök, és utasításba adta, írásban, hogy minden ügy miatt e-mail + hívás az illetékes részlegvezetőknek, munkaidejükön kívül is, 0-24-ben!!! Én, meg a helyettesem is ... betartottuk az utasítását. A próbaidő vége előtt kivágták, mert nem csípték a hajnali hívásokat.
2023. dec. 12. 17:13
 12/25 anonim ***** válasza:
56%

Tűzoltók vagyunk, külön "állatfaj", mi imádjuk egymást szívatni, de oda-vissza.

Kavicsokkal teli PET palack az öltözőszekrénybe, hogy kinyitáskor kihulljon.

Egyszer az egyik kollégám a szolgálati autóban (ügyintézői, tehát nem a nagy fecskendő) nyári kánikulában maxra tette a fűtést, az ablaktörlőt és a rádióban full hangerőre a Katrádiót. Így amikor beültem és gyújtást adtam, minden beindult egyszerre, a zsivány meg ott röhögött 10 méterre.

:D

Zuhanyzásnál lezárni a meleg vizet, így aki zuhanyzik hirtelen hideget kap.

Kiszedni a tömítést a zuhanyrózsából, így össze-vissza fröcsköl, amikor valaki zuhanyzik.

Telefontöltőnél úgy meglazítani a kábelt, hogy nem tölt semmit.

Befingani a másik hálóba.

Kicserélni a kristálycukrot sóra.

Ilyesmik :)

2023. dec. 12. 17:14
 13/25 anonim ***** válasza:
61%

"még nem dolgoztál alá-fölé rendeltségi hierarchikus viszonyban. Ott csak 1 embernek lehet igaza..."

Nem nekem válaszoltál, de ha ilyen játszmákba mégy bele, akkor nem lehet a végén igazad.

Bár én sem mindig voltam felnőtt. 25 éves korom körül volt egy passzív-agresszív, rettentő tenyérbe mászó kollégám. Az a fajta, aki pofákat vág, cönget, forgatja a szemét, miközben beszélsz, foghegyről odaszólogat, rád csapja az ajtót, mikor a folyosón dumálsz valakivel.

Ma már leültetném egy kávéra, és szelíden, de keményen helyre tenném. Akkor viszont még kis balf.sz voltam én is, és inkább beszálltam a játszmába. Szóval ilyen szánalmaskodás ment, hogy összebeszéltünk a szobában a többiekkel és direkt idegesítettük, ha valamiért beszólogatott, direkt még jobban csináltuk.

Pl állandóan cöngetett, ha valaki megköszörülte a torkát, erre direkt elkezdtünk krákogni a szobában, és ezen vihogtunk, hogy milyen ideges tőle. Ha nyitva hagytuk az ajtót, mindig tüntetve beb.szta. Erre chaten direkt felosztottuk, hogy ki megy ki, és hagyja direkt nyitva az ajtót. Amint bek.rta, valaki 5 mp múlva újra nyitva hagyta. Egy időben elkezdett füldugót használni, annyira irritáltuk szegényt. Ezt a füldugót valahogy a takarító mindig kidobta másnapra, a fene se értette, hogy lehet.

2023. dec. 12. 17:20
 14/25 anonim ***** válasza:
Én nem csináltam ilyeneket, de kolléganőm simán beleköpött a főnök kávéjába. (Megérdemelte...)
2023. dec. 12. 17:51
 15/25 anonim ***** válasza:
62%

Nagy hajtás közepén rámsóztak egy idegőrlő aprólékos plusz munkát, mikozben határidőre kéne dolgoznom egy más nagyvolumenű feladat/prpjekt kapcsán, (ami kb 2 honapos melo normal esetben, de a hataridom meg 1 het volt amit kaptam..) tehát a sziszifuszi pluszmunka nagyon betett es még járt a szája a csopveznek meg iginek is hogy márpedig azt kell csinalnom amit ők mondanak és én nem mondhatom meg mi van prioritáson, mi nincs.

Na a sziszifuszi f.szoskodó meloval neki kezdtem rohangálni a csopvezhez kb 5 percenként, hogy ezt hogyan csináljam meg azta részét aztan van e engedély a 3 részre aztan de ha igy csinálom akkor az nem adja vissza ami kéne de ha amugy akkor megrosszabb, allandoan masztam a nyakára segitségért engedélyért egyeztetés miatt a végén az lett hoy átvette az egészet a csopvez hogy ő csinálja meg, aztan amiert nem lettem kész ez miatt a határidős melómmal a felügyeleti szerv meg leüvöltötte a fejüket mint a sakál akinek én már előre jeleztem hogy a csopvez es igi nem hagyja hogy végezzem a határidős feladatom.

2023. dec. 12. 19:03
 16/25 anonim ***** válasza:
46%
*Azóta a csopvez meg az igi ha hataridos melo van agyon ugrálnak nekem segiteni nehogy kicsússzunk megint🤣
2023. dec. 12. 19:03
 17/25 anonim ***** válasza:
56%

Köszönöm a lepontozást. Bár nem tudom, hogy mi a telibebaszott qrvanyja baja volt azoknak, akik lepontoztak, hiszen a kérdésre válaszoltam....

ma 17:14

12

2023. dec. 12. 20:00
 18/25 A kérdező kommentje:

Én nyomtam mindenkinek egy zöldet.

Annak is (#10-es), akinek laikuskent nem értelmezhető a kommentje, meg annak is, aki itt pár sorral följebb egy alá fölé rendeltsegi azaz főnöki viszonyt nem tud ertelmezni.

Azért a sztorit köszi, jó volt :)

2023. dec. 12. 23:21
 19/25 anonim ***** válasza:

"alá fölé rendeltsegi azaz főnöki viszonyt nem tud ertelmezni"

Ha jól sejtem, ezzel rám céloztál. A főnöki viszonyt tudom értelmezni, de így visszaolvasa elég szarul fogalmaztam.

Azt akartam mondani, hogy szerintem egy hierarchikus viszonyban is lehet igaza az alárendelt személynek, de a játszmák gyakrabban nem segítenek, mint igen.

2023. dec. 13. 06:57
 20/25 A kérdező kommentje:

Egy hierarchikus alda-bèta viszonyban csak és kizárólag az alfanak lehet igaza.

2023. dec. 13. 09:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!