Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egy munkatársam megkért hogy...

Egy munkatársam megkért hogy nézzem meg a talált tárgyakon a táskáját, azóta kerül. Kinek van igaza?

Figyelt kérdés
Egy munkatársam megkért amikor nem volt bent hogy nézzem meg megtalálták-e a táskáját az irodában. Megtaláltam a talált tárgyak kosarában, de mivel egy őrizetlen, külsősök által is elérhető helyről volt szó, szóltam neki hogy hazaviszem hogy biztosan meglegyen, másnap odaadom neki. Ezek után állítólag beteg volt egy hetet azóta pedig egyértelműen kerül, pedig négyszer emlékeztettem hogy legyen kedves átvenni tőlem a táskát, mindig van egy kifogása. Tudtommal más nem történt ami okot adna erre. Gondolhatja lopásnak ha még én könyörgök neki hogy vegye át? Ki mit tenne?
2023. nov. 29. 22:23
 1/6 anonim ***** válasza:
76%

A, Máskor nem mennék ilyenbe bele. Ez a legfontosabb tanulság. Nem jó jónak lenni;

2, Elkapnám, és kötelezném, hogy beszéljük meg, mi a franc ez a táska-téma. Miért nem veszi át, ha már belekevert a slamasztikába?

Vannak kamerák, ahol tudnád bizonyítani magadat vagy van olyan személy, aki tanúskodna, hogy nem történt semmi rossz?

2023. nov. 29. 22:31
 2/6 anonim ***** válasza:
86%
Egyébként ha nem veszi vissza, simán add le megint a talált tárgyakhoz, aztán onnan elviheti ő maga, ha kell neki.
2023. nov. 29. 22:36
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Dehát... ha már újra bejár dolgozni... miért nem adod oda neki? Odanyomod a kezébe, lerakod az asztalára vagy a kezébe nyomod és annyi. Mi az, hogy "nem veszi vissza"?
2023. nov. 30. 00:02
 4/6 anonim ***** válasza:
77%
Vagd hozza aztan csinal vele amit akar
2023. nov. 30. 03:19
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem tetted be az irodájába? (vagy ha nincs saját irodája, akkor az asztalára/székére/szekrényébe?) Nem hiszem, hogy az egész cég teljes területe szabadon elérhető külsősöknek. Szerintem furának találja, hogy hazavitted magaddal a táskáját.
2023. nov. 30. 07:17
 6/6 A kérdező kommentje:

Hasonló helyzetben ti mit tettetek volna és a másik oldalról minek örültetek volna?

A opció: "Nem tudom hogy megtalálták-e, remélem megtalálod hétfőn"

B: megnézed hogy megtalálták-e, majd közlöd hogy reméled hétfőn még ott lesz

C: megtalálod és magaddal viszed hogy biztosan sértetlenül megkapja az első adandó alkalommal (nekem ez volt a természetes opció, neki ezek szerint nem).

Részletekbe nem megyek bele, de nincs semmi iroda vagy szekrény ahol hagyhattam volna, ha lett volna nem vittem volna magammal.

Ezek után biztosan mindig A verzió lesz, de érdekelne hogy mit csináltam rosszul. A legfurcsább az hogy mindig neki volt más dolga amiért nem ért rá átvenni a 4(!!!) előre egyeztetett időpontban, de mégis én lettem a hibás.

2023. nov. 30. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!