Egy munkatársam megkért hogy nézzem meg a talált tárgyakon a táskáját, azóta kerül. Kinek van igaza?
A, Máskor nem mennék ilyenbe bele. Ez a legfontosabb tanulság. Nem jó jónak lenni;
2, Elkapnám, és kötelezném, hogy beszéljük meg, mi a franc ez a táska-téma. Miért nem veszi át, ha már belekevert a slamasztikába?
Vannak kamerák, ahol tudnád bizonyítani magadat vagy van olyan személy, aki tanúskodna, hogy nem történt semmi rossz?
Hasonló helyzetben ti mit tettetek volna és a másik oldalról minek örültetek volna?
A opció: "Nem tudom hogy megtalálták-e, remélem megtalálod hétfőn"
B: megnézed hogy megtalálták-e, majd közlöd hogy reméled hétfőn még ott lesz
C: megtalálod és magaddal viszed hogy biztosan sértetlenül megkapja az első adandó alkalommal (nekem ez volt a természetes opció, neki ezek szerint nem).
Részletekbe nem megyek bele, de nincs semmi iroda vagy szekrény ahol hagyhattam volna, ha lett volna nem vittem volna magammal.
Ezek után biztosan mindig A verzió lesz, de érdekelne hogy mit csináltam rosszul. A legfurcsább az hogy mindig neki volt más dolga amiért nem ért rá átvenni a 4(!!!) előre egyeztetett időpontban, de mégis én lettem a hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!