Milyen disznóságot, csíntevést követtetek el az irodában szemét munkatárs, főnök kárára?
Volt egy pasi aki beleivott mindig az innivalómba. Kicsit belepisiltem / vègig húztam a tetejèt a wcn/ megdörzsöltem a lyukamon a tetejèt/stb
Volt hogy lebetegedett vagy herpeszes lett
Minek a tetejét húztad végig a wc-n?
Miért ivott bele mindig az italodba? Csak a tiédbe ivott bele?
Ameddig simán beleivott az italodba, gondolom kidobtad? Vagy mit csináltál vele utána?
Milyen italok voltak?
Gondolom addig a pontig kárt okozott,
Amikor besokalltam, akkor mikor fogytán volt az írószer, vagy irodaszer az asztalomon, vagy kollégáimnál, akkor elkezdtem az szépen a szabályzatban lefektetett módon szépen igényelni :) 2-2 toll, postit stb. Sóherek voltak, és nagyobb mennyiséget nem adtak ki sosem egyszerre, így minden egyes alkalommal szépen szabályzat szerint végigjártam az engedélyeztetési sort. Közvetlen felettes engedélye, csapatvezető engedélye, osztályvezető engedélye, igazgatói engedély, és utána az egyeztetés a raktáros részleggel, akik meg felülről kezdték az egyeztetést, hogy mikor lehet menni, és őnekik meg lefelé kellett ezt felém továbbítani. :)
Szuper kis idegőrlő hierarhikus rém volt a rendszer, így elég volt azt szabálykövető módon használni.
Legyen faszod odaállni? Azért akkora bátorság nem kell hozzá, nem a lövészárokban vagyunk...
A másik, hogy látszik, még nem dolgoztál alá-fölé rendeltségi hierarchikus viszonyban. Ott csak 1 embernek lehet igaza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!