Van alkoholista munkatársatok?
Figyelt kérdés
Akiről mindenki tudja, de nem vetik meg, nem rúgják ki? Férfi vagy nő?2023. nov. 29. 22:38
1/21 anonim válasza:
Miért rúgnák ki ha munkaidőben nem iszik, és szondázásnál a véralkoholszint pl.: 0.0?
2/21 anonim válasza:
Engem tartanak annak, mert hozzájuk képest elég sokat iszok. De! Munkaidőben soha, és ittasan se jövök be. Kicsit másnaposan néha igen, de a meló mindig rendesen el van végezve.
3/21 anonim válasza:
Most nincsen, de volt 2 helyen is 1-1.
Az egyik soha nem ivott melóban, de amint végzett egyből a kocsmába ment, onnan meg TAXI-val haza, de volt amikor a TAXI cég nem vállalta, mert minden sofőr tudta, hogy besza...-behu...-beok... szintre van bepiálva amikor híja őket.
A másik helyen a főnöknőm volt piás, de őt nem rúgták ki, mert senki más nem lett volna olyan hülye, hogy csinálja a melóját.
6/21 anonim válasza:
Nem is egy minden műszak végén csatakra iszák magukat másnap meg délig nem lehet velük bírni mert utálják magukat mert nem bírnak a piának nemet mondani .
7/21 anonim válasza:
Volt is, és jelenleg is van. Munkaidőben iszik. A főnök tud róla. Csak azért nem rúgja ki, mert nem talál mást.
8/21 anonim válasza:
Volt egy alkoholista alkalmazottunk, nem tudtuk, hogy az, nagyon rendes, szorgalmas, ügyes ember volt. Egyszer "eltűnt" pár napja már nem jött dolgozni, elmentünk megkeresni, kiderült, hogy megverte az anyját, elvette a pénzét, aztán részegen úgy összetörte magát, hogy alig tudott mozogni. Ezután kirúgtuk.
9/21 anonim válasza:
Volt a közmunkán sok ilyen munkatársam. Engem még onnan is kirúgtak mert be voltam rúgva :D
10/21 anonim válasza:
Ha el tudja látni a feladatát, nem kötekedik, dűlöngél stb., akkor miért rúgnák ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!