Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van olyan alkoholista kollégát...

Van olyan alkoholista kollégátok aki végig piálja a műszakot?

Figyelt kérdés
Nem értem miért isznak annyit, meg miért kell munka közben is. Nem zavarja őket hogy ha ennyit isznak akkor nem fognak sokáig élni? Nem tudom hogy lehet így élni hogy nincs egy józan napjuk sem, mert minden nap be vannak rúgva.

2023. nov. 2. 15:48
1 2
 1/15 anonim válasza:
81%
Igen. Én.
2023. nov. 2. 15:48
 2/15 anonim ***** válasza:
88%
Van az a szint ahol már alapból remeg az ember keze és csak akkor múlik el amikor megvan a sör-kettő tüske.
2023. nov. 2. 15:51
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Előző helyemen az IT-s gyerek. Ott a pia, gyep, recskázás(!), minden is játszott egész nap. De mivel cserébe a normál fizetési szint feléért melózott, így nem bafták ki, mert ilyen hülyét nem találtunk volna másikat, ilyen tudással.

Meg az őrök. Na nem mind, csak az ex-zsaruk. Ők telibe kakilták a melót, hiszen megvolt a fizu mellett a 2-3-400 nyugdíjuk. Volt aki már piásan esett be, reggel 6-kor!!! Mi meg álltunk az előtérben, és vertük az üveget, hogy a Qurvha anyádat, nyisd már ki!!! Miért nem repült? Mert az igazgató haverja volt a szekuscég tulaja, és visszaosztottak.

2023. nov. 2. 16:02
 4/15 anonim ***** válasza:
95%

Nincs.Olyan volt,aki már remegve alig várta a műszak végét,hogy mehessen piálni.

Manapság már nemigen van olyan munkahely,ahol lehessen alkoholt inni műszak alatt,maximum valami nagyon vidéki feketén működő brigádnál.

Rendszerváltás előtt,meg a 90-es években volt ez divat.

Az alkoholizmus betegség.Az ilyeneknek az elvonási tünetek enyhítése mindennél többet ér és a ráivásból megint csak berúgás lesz,vagy közel a berúgáshoz.És ez így megy folyamatosan.Egy részük azt hiszi,abba tudja hagyni,van akit meg már nem érdekli,mi lesz a sorsa.Csak akkor van a baj,ha másnak ártanak,vagy balesetet okoznak,stb.

2023. nov. 2. 16:12
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
4. ? Egyetemi, magas presztízsű tanár bejár kajak részegen órára. Konkrét példa!
2023. nov. 2. 16:16
 6/15 anonim ***** válasza:
88%

Nálunk a cégnél egyből kirúgják azt akit piáláson kapnak vagy a véletlenszerű szondáztatáson akár belépéskor, hogy ittasan akar bemenni.

Nálunk tavaly nyáron rúgtak ki egy olyan embert aki az üzemvezető fő seggnyalója volt, minden megvolt neki engedve, meg persze Ő kapta a legtöbb jutalmat meg kiemelt béremeléseket kb a semmiért. Aztán tavaly piáláson kapták, és bár el akarták tusolni de az üzemvezető felett állt a gyárigazgató aki azt mondta hogy a szabály az szabály, és ez súlyos fegyelmi vétség ami minimum egy elbocsátással jár, így mondta hogy akármennyire is jól dolgozott, nem jelenti azt hogy mindent megtehet amit csak akar, meg neki nem tetszett az hogy kiemelt jutalmazásokat kapott folyton, nyilván feltudott mutatni szép eredményeket, de azok nem voltak olyan nagy dolgok amiket más nem bírt volna megcsinálni.

Persze hogy kirúgták és ki is tiltották 5 évre a cégtől, tehát visszavenni sem fogják egyhamar.

2023. nov. 2. 16:43
 7/15 A kérdező kommentje:
Vállalkozónál dolgozunk, és a főnököt egyáltalán nem zavarja ha végig isszák a műszakot
2023. nov. 2. 16:50
 8/15 anonim ***** válasza:
79%

Építőipari vállalkozás?

2023. nov. 2. 17:09
 9/15 A kérdező kommentje:
8-as persze, milyen más fajta vállalkozás van tele alkoholistákkal?
2023. nov. 2. 17:13
 10/15 anonim ***** válasza:
88%

Sajnos az a baj,hogy az ilyen iszákos társaság miatt általánosítanak az emberek,miszerint egy melós csak piás lehet.Arra is rámondják,aki nem iszik.

Én is építőiparban vagyok vállalkozó,de eszembe sem jutna alkoholt inni,meg a kellégáimnak sem.Hétvégén én is szoktam jó hideg sört inni,de nappal munkában soha.

Nem is értem,hogy a megrendelő ezt látja,hogy piálnak a melósok,nem égés egy kicsit?Meg ha van egy munkahelyi baleset ittasan,akkor mi van?

Lehet jól dolgoztok,meg jó emberek vagytok,de manapság elég gáz szerintem.

Aztán lehet,én látom rosszul a dolgokat XD

2023. nov. 2. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!