Volt már dolgotok alkoholista főnökkel? Ha igen, milyen volt?
Viselkedésén meg nem mondtad, hogy alkoholista de a hóna alá csapott kőbányai hamar elárulta.
Mindig volt nála ami akciós a sarki boltban.
6os csomag vagy 2 literes műanyag nap végére el is fogyasztotta.
Gond csak akkor volt amikor kijózanodott mert agresszívvá vált, remegett a keze és ordibált.
Kőbánya-kispesti gyárban dolgoztunk.
Egyszer egy családi ház udvarán lévő üzemnél dolgoztam, mint egy szem irodista. Már a melósok is alkeszok voltak, megesett, hogy ebédszünet után nem jöttek vissza....vagy ha vissza is jött 1-2 érződött, hogy ittas. A főnök is sokszor a pohár fenekére nézett, bár főleg este, amikor reggel láttam a konyhában, hogy már megint ott volt az üres boros üveg, de volt, hogy már reggel 2-3 deci borral kezdett és így ült volán mögé. Ő inkább a sírós alkoholista volt, 3 hónapig voltam nála szerintem már 70x elsírta az életét. Volt, hogy napokra eltűnt szó nélkül, ilyenkor a melósok is jöttek reggel, aztán, hogy nem volt főnök leléptek én meg csináltam a nagy semmit, etettem a kutyát. Volt egy messziről jött srác, aki ott lakott. Ő mondta, hogy már este elment a főni és neki se mondott semmit, meg azt se, hogy mikor jön.
Mondjuk csődbe is ment, de azt már nem vártam meg. Igazából volt, hogy napokig semmit nem csináltam, de a fizetésem rendben megkaptam, de éreztem, hogy itt bajok lesznek, így még időben leléptem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!