Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Volt már dolgotok alkoholista...

Volt már dolgotok alkoholista főnökkel? Ha igen, milyen volt?

Figyelt kérdés
Hogy viselkedett? Pusztán csak tudni lehetett róla, hogy alkoholista, vagy pedig megesett, hogy a munkahelyre is ittasan ment be, esetleg ott is ivott? És milyen jellegű munkahely volt?

2022. febr. 2. 23:46
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja, és csak valós sztorikat szeretnék! Tehát megkérném az alapítványi sulis trollt, hogy kíméljen a kamutörténeteitől!
2022. febr. 2. 23:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Viselkedésén meg nem mondtad, hogy alkoholista de a hóna alá csapott kőbányai hamar elárulta.

Mindig volt nála ami akciós a sarki boltban.

6os csomag vagy 2 literes műanyag nap végére el is fogyasztotta.

Gond csak akkor volt amikor kijózanodott mert agresszívvá vált, remegett a keze és ordibált.

Kőbánya-kispesti gyárban dolgoztunk.

2022. febr. 3. 00:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer egy családi ház udvarán lévő üzemnél dolgoztam, mint egy szem irodista. Már a melósok is alkeszok voltak, megesett, hogy ebédszünet után nem jöttek vissza....vagy ha vissza is jött 1-2 érződött, hogy ittas. A főnök is sokszor a pohár fenekére nézett, bár főleg este, amikor reggel láttam a konyhában, hogy már megint ott volt az üres boros üveg, de volt, hogy már reggel 2-3 deci borral kezdett és így ült volán mögé. Ő inkább a sírós alkoholista volt, 3 hónapig voltam nála szerintem már 70x elsírta az életét. Volt, hogy napokra eltűnt szó nélkül, ilyenkor a melósok is jöttek reggel, aztán, hogy nem volt főnök leléptek én meg csináltam a nagy semmit, etettem a kutyát. Volt egy messziről jött srác, aki ott lakott. Ő mondta, hogy már este elment a főni és neki se mondott semmit, meg azt se, hogy mikor jön.

Mondjuk csődbe is ment, de azt már nem vártam meg. Igazából volt, hogy napokig semmit nem csináltam, de a fizetésem rendben megkaptam, de éreztem, hogy itt bajok lesznek, így még időben leléptem.

2022. febr. 3. 08:38
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Magyar kisvállalkozó volt, irodai munka, nem tudtam, hogy alkoholista, nem látszott rajta. Udvarias volt,öltönyben járt, komoly cégtulajdonos-vezető benyomását keltette. Nem ivott minden nap, hanem időről-időre hetekre eltűnt, bezárkózott a házába és ott ivott, többször próbált öngyilkos lenni, viszont leszokni is. A cég ügyeit a csendestársa és az ügyvezető vitte ezekben a hetekben. Semmi tekintélye nem volt.Lett egy új párja, évekig nem ivott, egyszercsak visszaesett és meghalt, ekkor én már nem dolgoztam ott.
2022. febr. 3. 16:13
 5/6 NTBS ***** válasza:
100%
Igen volt. Ő csak esténként ivott, de akkor nagyon. Így reggel gyakran elkésett és négyszemközt sírt is. Érdekes volt fiatalon megtapasztalni, hogy hiába van sok pénze és rendezettnek látszó élete, mégis milyen nehéz neki.
2022. febr. 18. 16:12
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Erdészetnel dolgozott. Puffedt arc, reggelente neha piaszag elozo naprol. Minden lehetoseget megragadott, ahoo.hivatalosan lehetett inni. peldaul rendezvenyek kirandulasok. Es olyankor padloreszegre itta magat. Fonoknek jo volt csak ez egy ido utan vallalhatatlan hiszen mindenki tudja rendezvenyen mennyire gaz.
2023. márc. 8. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!