Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van olyan alkoholista kollégát...

Van olyan alkoholista kollégátok aki végig piálja a műszakot?

Figyelt kérdés
Nem értem miért isznak annyit, meg miért kell munka közben is. Nem zavarja őket hogy ha ennyit isznak akkor nem fognak sokáig élni? Nem tudom hogy lehet így élni hogy nincs egy józan napjuk sem, mert minden nap be vannak rúgva.

2023. nov. 2. 15:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
66%

Vendéglátásban találkoztam ilyennel. Sosem voltak igazából részegek, csak spiccesek, el tudták látni a feladatukat, meg sem sértették magukat soha az éles konyhai eszközökkel (én, ha kettőnél több pohár bort iszok meg a vacsora főzése közben, akkor tuti vért kell majd takarítanom, mert véletlenül megvágom magam. Én ritkán iszom. Ők teljesen jól élvoltak).

Főnökség hozzáállása az volt, hogy amíg nincs velük probléma, ellátják a feladatot, őket nem érdekli. Engem sem zavart egyébként soha, hogy isznak, hát egészségükre, leszarom, az én életem nem befolyásolja. Csak azért gondolkoztam el ezen, mert nemrég megsérültem munkában (azóta már teljesen más munkaköröm van másik helyen), és miután ellátták a sérülésem a sürgősségin, első dolguk volt megszondáztatni, mert hogy munkahelyi baleset, nem-e azért történt, mert piásan dolgoztam. Mondjuk annyit vártam ellátásra, hogy az alatt szerintem hatszor kijózanodtam volna, ha ittam volna, de azért elgondolkoztam, hogy ha velük történik bármi, megvágják magukat csúnyán, leesnek egy létráról, elcsúsznak egy olajos padlón, az a második lépés, hogy ellenőrzik, nem-e vagy részeg.

Egyékbént nem vetem meg az italt, igyekszem mondjuk nem berúgásig inni, de néha elvetem a sulykot és megesik. De sosem munkában, vagy, ha tudom, hogy másnap dolgozni kell menni, akkor annyi időt hagyok rá, hogy kitisztuljon a szervezetem, és nyilván 1-2 pohár max.

2023. nov. 2. 17:45
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Az én főnököm pont ilyen! (Varjú László vagyok a DK-ból.) :D
2023. nov. 2. 20:51
 13/15 Senior Séf ***** válasza:
100%
Majd' 40 éve én is ilyen voltam. A TSz-eket jártam, és sehova sem volt illendő üres kézzel menni, vagy ott visszautasítani a nyugatról "kapott" repipiát.
2023. nov. 3. 17:56
 14/15 Szolovjov ***** válasza:
Kizárt. Ha valaki gyanús, akkor hozzák a szondát és már repül is egy fegyelmivel a zsebében.
2023. nov. 3. 19:15
 15/15 anonim válasza:
Van egy alkesz. 43 éves jelenleg, de esküszöm egy 70-nek néz ki a bőre, arca. Teste be van görnyedve, állandóan betegeskedik, szipog, náthás. Gondolom teljesen szét van az immunrendszere már. Volt, hogy berágtak rá felülről és direkt szondázták. Abból annyi lett, hogy napközben láttuk ahogy szó szerint remeg a keze. Nem bírta ki, lesz ami lesz alapon másnap már éreztem megint rajta hogy az ebédlőben reggel már tintázik. Egyébként elvált, felesége eleve ezért hagyta ott. Dolgozik mint a gép, meglep mindig milyen hatékony, annak ellenére hogy egy masszív alkoholista. Ha így folytatja pár éve lehet sztem a csávónak.
2023. nov. 9. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!