Miért ilyen ellenségesek velem az emberek, a kollégáim ? Sokszor már bent a munkahelyen sírhatnékom van, mindennap elsírom magam már itthon. Állandóan mocskolnak szidnak mindennek. Pedig senkit nem bántottam soha, senkinek egy rossz szavam nem volt.
A #22 válaszoló vagyok.
Sajnálom, hogy nem történt változás.
A kérdésem: az elmúlt időszakban mit tettél, hogy változtass a jelenlegi helyzeteden?
Kérlek fogalmazd meg, és írd le nagyon pontosan, hogy segíthessünk.
Ha esetleg nem sokat, akkor azt is oszd meg!
De ez így önmagában kevés információ!
Itt a #22 válaszom, továbbra is pont ezt tudom mondani, amit eddig is:
"Mond nekik, hogy te nem bántottad őket, ezért elvárod, hogy téged se bántsanak. Ha tovább folytatják, vagy röhögnek, mond nekik, hogy kimerítik a munkahelyi zaklatást, és jogi lépéseket fogsz tenni az ügyben.
Valószínűleg abba marad... Ha mégsem, akkor úgyis 1-2 főkolompos van, azt feljelented, ez biztosan megoldja a gondodat, mivel senkinek nem ér majd meg annyit 1-1 poén, hogy bíróságra járkáljon. De muszáj lesz beleállnod."
Továbbá:
"Én általában csendesebb, visszahúzódóbb vagyok, sosem szóltam olyat ami bántó lenne. Nem értem egyszerűen miért ilyen ellenségesek velem."
Pont ezért. Tudod akin látják, hogy gyenge, azt nem nézik egyenlőnek, egyenrangúnak.
A barátkozós megközelítés ezek szerint nem működik. Leginkább azért is, mert nem tisztelnek.
A tiszteletet akkor fogják megadni, ha ebben az elfajult helyzetben kikéred magadnak, és kiállsz magadért.
A #22-esben leírtam, hogy ez körülbelül hogyan néz ki.
"Sokszor olyan flegman bunkóan beszélnek az emberrel."
Julika, én kikérem magamnak, hogy így beszélj velem. Szakemberek vagyunk, profik elvégre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!