Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért ilyen ellenségesek...

Miért ilyen ellenségesek velem az emberek, a kollégáim ? Sokszor már bent a munkahelyen sírhatnékom van, mindennap elsírom magam már itthon. Állandóan mocskolnak szidnak mindennek. Pedig senkit nem bántottam soha, senkinek egy rossz szavam nem volt.

Figyelt kérdés
Általában visszahúzódó zárkózott vagyok, csak azt beszélem ami nagyon muszáj. Nagyon gonoszak az emberek a munkahelyen. Én fiatal vagyok 26 éves, takarítók vagyunk. Mindennek kibeszélnek, elmondanak a hátam mögött. Sose bántottam senkit. Rendesek köszönök mindenkinek. A dolgom a munkám elvégzem. Sokszor kinevetnek, kigúnyolnak, csúfolnak ha beteg vagyok. Tavaly retina szakadásom volt, az egyik szemem el is vesztettem, akkor annak csúfoltak hogy vak vagy, ami szintén nagyon rosszul esett. Fel se tudom fogni hogy felnőtt emberekbe mennyi gonoszság, irigység, rosszindulat szorult. Bolt hogy megálltak a hátam mögött és kinevettek, ami nagyon rosszul esett. Egyedül élek, teljesen egyedül vagyok, senkivel nincs akivel megbeszéljem.

2023. dec. 5. 21:03
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
2023. dec. 8. 13:47
 22/35 anonim ***** válasza:

Mond nekik, hogy te nem bántottad őket, ezért elvárod, hogy téged se bántsanak. Ha tovább folytatják, vagy röhögnek, mond nekik, hogy kimerítik a munkahelyi zaklatást, és jogi lépéseket fogsz tenni az ügyben.

Valószínűleg abba marad... Ha mégsem, akkor úgyis 1-2 főkolompos van, azt feljelented, ez biztosan megoldja a gondodat, mivel senkinek nem ér majd meg annyit 1-1 poén, hogy bíróságra járkáljon. De muszáj lesz beleállnod.

Azt megkérdezhetem, hogy mi okozta a retinaszakadásodat?

2023. dec. 8. 19:08
 23/35 anonim ***** válasza:
Retinaszakadással nem is végezhetsz bármilyen fizikai munkát. Vigyázz hogy ne terheld túl magad. Főleg, amikor emelni kell valamit. De a lelki megterhelés sem tesz jót. Pedig muszáj lesz hamarosan otthagyni azt a munkahelyet, mert az egészséged többet ér. Nem tudsz olyan munkahelyet keresni, ahol megváltozott munkaképességűeket foglalkoztatnak?
2023. dec. 8. 19:17
 24/35 A kérdező kommentje:
Többször is kértem hogy legyenek szívesek ne bántsanak engem. Én nem bántottam senkit. Mindig a hátam mögött össze néznek akkor nevetnek. Mindennek mocskolnak szidnak ami csak az ember száján kitér. Fel se fogjátok hogy egy felnőtt családos anyukába hogy szorulhat ennyi rosszindulat gonoszság. Múltkor is azt mondta az egyik gyere Julcsi emelni kell nehezet. Akkor azon nevettek hogy van aki nem lát a sötétbe de jó lehet. Én meg ezt mind hallottam. Szóltam a múltkor hogy mennem kell orvoshoz nem jövök dolgozni, erre az volt a válasz kit érdekel én mit csináljak neki engem nem érdekel , csak a fintorgas a váll rángatás ment. A retina leszakadás úgy történt hogy nehezet emeltem. Iszonyat fájdalmaim voltak. Három hónapot itthon kellett töltenem táppénzen. Egy hetet kórházba voltam vele. Mire orvoshoz jutottam már nem tudta megmenteni az orvos a jobb szememet. Mert ez sürgős műtét lett volna. Igyekszem próbálok mindenre oda figyelni,mert ezt soha többet nem akarom át élni. Bedagadt gyulladt teljes véres szemmel voltam több hétig. Akar egy súlyos baleset után. Ahhoz hogy megváltozott munkaképességű helyen dolgozzák, le kell hogy százalékoljanak, próbáltam is de nem adták meg mert nem volt annyi munkaviszonyom se, és csak az egyik szemem volt érintett. Viszont a másik szemem a bal is veszélyben van mert ott is nagyon el van vékonyodva benne a retina. Egy nagyobb emelés vagy bármi olyan nehéz dolog, és azzal is ugyanúgy megtörténik. Ha ezen valaki nevetni tud, akkor hasonló jókat annak az embernek is.
2023. dec. 9. 19:24
 25/35 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálatos, hogy ilyen dolgok történtek veled.

Elképesztően szemét, érzéketlen kollégáid vannak. Vigyázz az ép szemedre nagyon. Ott egye meg a fene az emelést, inkább ne csinald meg. Munkad még lehet másik, de a látásod pótolhatatlan!

Igen, a retina leválás azonnali műtétet igényel. Miert nem műtöttek meg azonnal?

De amugy továbbra is fokozottan óvatosnak kell lenned a műtött es az ép szemedre is nagyon vigyáznod kell. Én azt mondom, légy bátor es hagyd ott azt a retek helyet! Kapod 3 honapig a munkanélkülit majd csak találsz jobb melót, de ilyen extrém g.ci kollégákkal valszeg nem fogsz már összekerülni.

2023. dec. 9. 20:08
 26/35 anonim ***** válasza:

Hű nekem is volt ilyen.

Gimiben. Mindig elkérték tőlem a leckét, dolgozatot, mindent, és én szívesen adtam is , kitűnő voltam 4 évig ezért mindenki mindennel hozzám fordult .

Utolsó évben meg valahogy megváltoztak. Volt hogy nem köszöntek vissza, volt hogy összenéztek, aztán volt aki szabályosan elkezdett velem szemétkedni matek órán hogy stréber meg eminens.

Igazából én tudom hogy nem bántottam őket, de haragudtak rám egyre jobban. Amikor kiosztották a dolgozatokat és megkaptam az enyémet, hallották hogy 5-ös már összenéztek. Ezek meg tudtak volna folytatni egy kanál vízben.

Hát örülök hogy vége a sulinak. Érettségi után 5 csaj le is tiltott gyorsan a Facebookon , biztos nem tudták elviselni hogy vagyok.

Azt hiszed érdekel?

Veled is azért szemétkednek pont, mert nem szólsz vissza. Te is végignézhetnél rajtuk undorodva vagy nevethetnél ha betegek……

Miért vagy jó azokhoz akik hozzád rosszak????

Így nem jön ki a matek..

2023. dec. 12. 22:32
 27/35 A kérdező kommentje:
Gusztustalan módon pofazbak rólam a hátam mögött. Kinevetnek mindennek egyre inkább undorítóbb az összes. Nem szégyellik magukat. Össze néznek a hátam mögött. Rohadjanak meg erre csak azt tudom mondani.
2023. dec. 21. 12:05
 28/35 anonim ***** válasza:
Ugyanez van velem is, kedves vagyok, barátságos és beszédes is, de pont olyan helyen dolgozom, ahol sokan nem azok. Nem lehet, hogy túl cukin nézel ki vagy viselkedsz? Engem rengetegszer emiatt nem kedveltek, szintén vidék, bár én diákmunkázom. Szociális szférán kívül sehol nem szóltak hozzám túl sok jó, bár nyilván minden munkahelyen akad egy-egy kedvesebb kolléga.
2023. dec. 21. 16:16
 29/35 anonim ***** válasza:
Egyébként lehet, hogy hasonló személyiségek vagyunk, én szívesen lelkiznék veled, békés megyei vagyok mondjuk. 25/L
2023. dec. 21. 16:19
 30/35 A kérdező kommentje:
Sajnos továbbra is folyamatosan piszkálnak, szekálnak állandóan. Össze néznek a hátam mögött állandóan mindennek lehordanak kinevetnek. Napi színét beszologatnak. Az egyik nő a múltkor eldugta direkt az iroda kulcsomat nehogy be tudjak menni az irodába takarítani. A takarító rongyaimat eltűntetik állandóan. Van hogy a domestost felvízesití, csak hogy ne tudjak vele dolgozni.
okt. 17. 21:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.