Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit vegyek a kollégámnak...

Mit vegyek a kollégámnak holnapi napra, akit kihúztam a kalapból, és nem is ismerem?

Figyelt kérdés

2023. dec. 5. 15:48
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
#18 Én se értem. A szeretteimnek is kihívás kitalálni, mit akarok, minek örülnék éppen, nem hogy ismerősöknek/idegeneknek. És szerintem vagyunk még ezzel így egy páran.
2023. dec. 6. 06:59
 22/24 anonim ***** válasza:
Én vezető vagyok, 3 osztályom van. A saját szabad akaratából a kollegáimmal húztunk neveket és a jövő héten tartunk egy saját (nem ktgtérítéses) kis teadélutánt bent. Saját szabad akarat=nem én kezdeményeztem, én már csak az emailt kaptam az online húzáshoz. Cégszinten nincs húzásos dili, lesz majd esti móka, szintén önkéntesen, illetve a részlegeknek van ktgkerete enni-inni (vacsi vagy ebéd).
2023. dec. 6. 07:05
 23/24 anonim ***** válasza:

Igen, ezt jól látod hogy még ha nem is felülről jövő ötletből fogan egy cégnél ez a szokás, hirtelen előtoppan valaki olyan akinek rutin az ajándékozgatás (általában nők) és egyszer csak bedobja, aztán már azoknak is részt kell venniük ebben, akiknek ez púp a hátukon.

Én pár kis és nagy cégnél is megfordultam 20 év alatt, de szerencsére sehol nem merült fel hogy be kéne vezetni új szokásként.

2023. dec. 6. 10:02
 24/24 anonim ***** válasza:
Céges buli vagy valamilyen beülős-kajálgatós program szerintem mindenkinek járna év végén!
2023. dec. 7. 00:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!