Mi "baja" lehet velem a kollégámnak? Miért viselkedik így?
Nem közvetlen kolléga, hogy egy irodában vagyunk vagy ilyesmi, de a folyosón gyakorta összetalálkozunk. Ha esetleg messze vagyok tőle, hangosan utánam kiabál valamit, mintha jelezni akarna hogy "figyu itt vagyok ám". Viszont csókolomoz, kislánynak hív, de a legdurvább az volt, amikor beszúlt vmit a szüzességgel kapcsolatban...Pedig nem vagyok kislányos sztem, meg szűz sem éppen, jövőre 30 éves leszek. Egyszer utánam is jött kimondottan h segítsen, mert volt nálunk egy külsős valamilyen ügynök, hogy hallgassam meg az előadását, mert tanulságos.
De a beszólásai elég durvák kicsit
Egy kis tiszteletet nem várnál el? Természetesen nem kell neki bunkón kijelenteni, hogy:
"Te beképzelt f@sz beszélj velem normálisan, vagy bejelentelek a HR-nél!" de azt sem kellene megvárni, hogy tényleg elszaladjon a ló vele.
Szüzességgel kapcsolatban ha mégegyszer beszól, akkor tessék megmondani neki kulturáltan, hogy fejezze be, mert nem tetszik és ha nem ért belőle, akkor vagy elmész onnan dolgozni te, vagy bejelented őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!