Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, ha azt mondtam egy idősebb férfi kollégámnak, hogy ő olyan aranyos, meg kedves velem mindig?
Szerintem csak zavarba jött, sok férfi nehezen tud megbirkózni a kedves szavakkal.
Teljesen ártalmatlan dolgot mondtál neki, ha ebbe többet akar belelátni, az az ő baja. Nem szerelmet vallottál neki.
Férfinak nem mondunk olyat hogy aranyos meg kedves lol.
Ez olyan mintha neked azt mondanák, hogy baltával faragott állat vagy.
Meglepte és nem flörtölős.
Nekem mondanád, este már egy ágyban lennénk:)
Én sem tudnám jól kezelni ha bókot kapok, jól esne és örülnék neki, de reflexből hárítanék. Ha már másodszor/harmadszorra kapok bókot akkor nem ér annyira váratlanul és jobban reagálnék, de egy bók szerintem mindenkinek jól esik, még ha máshogy is reagál rá :)
22F
Napi szinten flörtölök a kolléganőimmel. Az csak flört, nem kell egyből dugásra gondolni.......
Mindent lehet a helyén(és normálisan) kezelni. Az egy prűd phasz! Nem jobb mint az itt válaszoló beszariak...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!