Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit vegyek a kollégámnak...

Mit vegyek a kollégámnak holnapi napra, akit kihúztam a kalapból, és nem is ismerem?

Figyelt kérdés

2023. dec. 5. 15:48
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Amiket a többiek írtak, plusz esetleg valami különlegesebb tea/kávé (ne pont a tescosat lehetőleg), kínaiban vannak szép díszek is viszonylag olcsón, esetleg könyvutalvány, meg nem tudom árulják-e még, de a lidlben egy hónapja láttam nagyon aranyos "boldog karácsonyt" feliratú táblás tejcsokit, esetleg azt is vehetsz pár szaloncukorral ha egyszerű de nagyszerűt akarsz adni.
2023. dec. 5. 17:16
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

After Eight az egyik kedvenc csokim.

Amúgy nem egyszerű, mert nem biztos, hogy ehet csokit egészségi okokból.

Ha ehet, jó választás, de ha nem látod gyakran csokit enni, akkor szálas tea vagy nem tudom...

2023. dec. 5. 17:19
 13/24 anonim ***** válasza:
8%
Hihetetlen, hogy itt mindenki csak a kib*szott csokikát tudja írni, ennyire primitívek vagytok? MÁST is lehet ajándékozni az édességen kívül, legyetek már egy kicsit kreatívabbak.
2023. dec. 5. 17:22
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Na akkor te mit ajándékoznál 13as? Annyira kreatív vagy hogy egy ötletet nem tudsz idehányni .
2023. dec. 5. 17:26
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Egek, mekkora szívás, emlékszem 😅 Full HO előnye hogy nincs ilyen.

Jut eszembe, 13-as és hasonló Kreatív Kollégák kedvéért, csakazértis csokit adtam mindig. Egyszer olyat húztam akit szintén alig ismertem, de tudtam, hogy jó fej. Volt egy csokoládé depó a szomszédban, vettem vagy egy kilót ugyanabból a márkából, különböző ízekben. Az én kreativitásom kimerül ennyiben, de mint mondottam, ez egy speciális év volt. (Épp 10 éve!)

Prepack Miku csomag is jó tud lenni még.

2023. dec. 5. 17:34
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Mozijegy-színházjegy ajándékutalvány, könyvutalvány.
2023. dec. 5. 19:38
 17/24 A kérdező kommentje:
Vettem egy Raffaellot, illetve Mikulás csokit,azt aludjon
2023. dec. 5. 20:22
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Jesszusom, miféle infantilis munkahely az ilyen ahol sorsolásos mikulás-ajándékozással szivatják a dolgozókat, mint valami kisiskolában 😂

De most komolyan, ha integrálni akarják a dolgozókat, akkor ne sóherkedjenek hanem csináljanak rendes évvégi bulit, kajával-piával ahogy kell, mikuláscsomagot meg vegyenek a gyerekeknek....

2023. dec. 5. 20:23
 19/24 A kérdező kommentje:
Na ez az, hogy ezek olyanok mint a gyerekek. Bolond az összes kollégám
2023. dec. 5. 20:25
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
18. Ezt már nálunk is mondták! 🤭🤭🤭
2023. dec. 5. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!