Miért kígyófészek szinte az összes magyarországi munkahely?
A magyar legnagyobb ellensége a magyar. Nem tudják megtanulni a közösségi élet alapszabályait.
Ahol sok a nő, ott "feltétlen" alapvető tulajdonság a cicaharc.
Jellemző még a gyenge főnök, aki szakmailag lehet, hogy No.1, de vezetni-, problémát megoldani egy csapatban képtelen, mert alapból nem is akar.
10+ eve kulfoldon dolgozom. Igy elso kezbol szarmazik az informaciom, miszerint ez nem magyar sajatossag...
Biztos le leszek pontozva, mert manapsag nagy divat "magyarozni", de barmerre mentem a vilagban, mindig talalkoztam ilyen fergekkel. Szoval ugy velem, a "kigyosag" az emberi termeszet resze, nem a magyaroke specifikusan.
Én szerencsésnek mondhatom magam, hogy tisztességes a munkahelyem, nincs ilyen álnokoskodás itt. Viszont párom munkahelyén, magán kereskedelmi bolt, a női dolgozók totál genyók a férfi kollégákkal, pl. teljesen kihasználják őket, míg ők a kasszánál beszélgetnek.
Szerintem ez nem munkahely függő, inkább személy függő. A legtöbb magyar iszonyúan frusztrált, gerinctelen és kétszínű és ahelyett, hogy megtanulná a helyes stresszkezelést, a másikon vezeti le a saját feszültségét.
Az pedig a politika miatt van.
Le lettek epitve a dolgozoi erdekkepviseletek, szakszervezetek, meg lettek osztva az emberek, h konnyebb legyen veluk birni.
Az orszag jelenleg amugy is a kovetkezmenyek nelkuli orszag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!