Jogosan zavaró a helyzet?
Sziasztok!
2 éve dolgozom egy cégnél, az utóbbi 1 hónapban új főnököm lett.
A problémám az, hogy az új főnöknek nem hogy végzettsége nincs a munkakörhöz (csak érettségije van), abszolút nem ért hozzá. (A cégnél egy másik osztályról, másik munkakörből vették most át, mert a fő vezető nagyon kedveli.)
Sokszor ha munka közben mondok valami szakmai dolgot, vagy tennék fel kérdést egy adott témában látom rajta, hogy fogalma sincs miről beszélek, inkább “lehurrog”, vagy nemmel válaszol. Ha feldobok egy időhatékonyabb módszert, akkor elutasítja, mert nem tudja megcsinálni. Egyszerű szakmai alapokat sem ért, és ez számomra nagyon zavaró.
Úgy érzem nincs kitől kérdeznem, nincs kivel megbeszélnem a munkafolyamatokat, magamra vagyok hagyva, de azért mindent jóvá akar hagyni (ami főnök révén érthető lenne).
Egyszerűen elveszik a részletekben és sokszor miatta nem tudok határidőre elkészülni az én munkámmal, mert az övét tartja szem előtt, nem komplexen az egész folyamatot.
Még a végzettség nem is érdekelne, hogy nekem van neki pedig nincs, ha képezné magát és legalább az alapokat tudná. A fő vezető mégis vakon bízik benne. Sokszor úgy érzem egy helyben toporgok. Ti váltanátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!