Elvileg kolléga szerint ö félig török és valmi más de elfelejtetem Hogy ez lehetséges? Magyar neve van De furán beszél magyarul néha nem értem.
Figyelt kérdés
Elvileg kolléga szerint ö félig török és valmi más de elfelejtetem
Hogy ez lehetséges?
Magyar neve van
De furán beszél magyarul néha nem értem.
2023. nov. 15. 19:23
11/34 A kérdező kommentje:
Pl nekem a papám lemond rólam és a anyukám össze házasodik egy magyar férfival és én felvezem a mostoha apám vezeték nevét és a gyerekemnek a én veszeték nevemet fogom adni amit kaptam
2023. nov. 15. 20:09
12/34 anonim válasza:
#9😂🤣🤣
Azért beszél furcsán, mert a nagyszülei között keveredés volt? Ennek semmi értelme.
13/34 A kérdező kommentje:
Mindegy léteszik hogy ténylek török?
Magyar nével?
2023. nov. 15. 20:19
14/34 anonim válasza:
Miért ne létezhetne? Magyar férfi feleségül vesz egy török nőt, a félig török származású gyereke automatikusan az apa vezetéknevét kapja, és közben lehet mindkét nyelvet megtanulja anyanyelvi szinten. A te kérdésed ettől nem sokkal bonyolultabb.
15/34 A kérdező kommentje:
Olyan jó lehet neki hogy török
Magyar beszédje fura de tudunk dolgozni
2023. nov. 15. 20:21
16/34 A kérdező kommentje:
16 Igen beszél törökul
Halottam telefon beszélgetésben
2023. nov. 15. 20:23
17/34 A kérdező kommentje:
18 de török
Mert én kedvelem mikor meghaltam szerelmes lettem és jól nézki 🥰
2023. nov. 15. 20:28
19/34 anonim válasza:
Mekkora ordas nagy kamu ez már :D
20/34 A kérdező kommentje:
21 azt nem tudom mert valmi merhabat mondot
Mindegy köszönöm szépen
2023. nov. 15. 20:33
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!