Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Beszólogatós kollégákat...

Beszólogatós kollégákat hogyan kezelitek?

Figyelt kérdés
Nemcsak egy két alkalom, hanem állandóan tesz megjegyzéseket.
2023. nov. 14. 12:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
Vissza kell szólni valami arányosat. Majd csak feltűnik neki, hogy csak konfliktust kap, ha tovább erőlteti a dolgot.
2023. nov. 14. 13:10
 2/11 anonim ***** válasza:
62%

"Majd csak feltűnik neki, hogy csak konfliktust kap, ha tovább erőlteti a dolgot."

Feltéve, hogy neki a konfliktus maga nem kívánatos. Ugyanennyire reális kimenetel az is, hogy simán visszaigazolásnak veszi, hogy betalált nálad, és csak felbátorodik. Ahogy az is benne van, hogy erőszakspirál lesz belőle, mert nem tudja elviselni a sértést, ezért még tovább elmegy.

Szóval nehéz erre jó tanácsot mondani, érteni kellene a beszólogatás mögöttes okát. Lehet, hogy zavarja valami, amit ilyen óvodásan fejez ki. Lehet, hogy kóstolgat, dominanciaharcot vív, lehet, hogy csak viccnek szánja, így akar kapcsolatot felvenni. Mindegyik más megközelítést kíván.

2023. nov. 14. 13:20
 3/11 anonim ***** válasza:
51%

Megkérdezted már tőle, hogy mi a célja ezzel? Próbáld meg higgadtan szembesíteni.

A kettes jól leírt mindent, ezt nehéz kiegészíteni, de ha konkrétan arra vagy kíváncsi, hogy én mit csinálok/csináltam ilyen helyzetben: beleálltam a konfliktusba és az értelmetlen beszólogatásra azt mondtam, hogy ne szóljon hozzám, ha nincs érdemi mondanivalója, mert én nem akarok vele érintkezni.

2023. nov. 14. 13:28
 4/11 anonim ***** válasza:
62%

Kibeszélem a többiekkel a háta mögött hogy mekkora paraszt van köztünk.

Ez mellett probálok egyenes is lenni. Pl rámragasztott vmi más nevet es a hátam mögött is ugy beszél rolam ezerr odamentem hozza egyenesen újra bemutatkozni többször megismételve a nevem es megkerdeztem őt hogy szólíthatom zavarja e a becézés vagy bármi.

Es folyamat artikuláltan határozottan mélyített hangon beszélek hozzá, soha nem hezitálva kedvesen csendesen és szendén meg cukin. Hanem kb mint a katonaságnál.

Kepzeld el mint katonáknál azt hogy

Jó reggelt!

Van a nyomtatóban papír?

Jaj mindig nekem kell bekapcsolni a nyomtatót. Itt senki nem dolgozik amig en nem vagyok itt.

Kb ez a stilusom van hozzá

[link]

2023. nov. 14. 13:29
 5/11 anonim ***** válasza:
62%

Folyt Ja de volt olyan is akire mikor beköszönt hozzám reggel, felálltam a géptől és rávágtam az irodaajtot is, hogy be se merjen hozzám jönni..

Aztán cenzúrálatlanul szidott a folyosón hogy tole zengett az egész épület :D

Azota szerencsére azt az embert már kirúgták.

Erre most felvettek egy másik parasztot. Most azzal "harcolok".

De elmagyarazták nekem hogy ezek csak az miazt kellenek a céghez mert ők vmi támogatott olcsó munkaerők és ezekre is nyitott a cég mert a cégnek alig kerülnek költségbe.

2023. nov. 14. 13:35
 6/11 anonim ***** válasza:
51%

Visszaszólok, valamivel megsèrtem.

Szar a házassága? Fogyi a gyereke? Van valami betegsège/sèrülèse? Tökèletes támpont a találó sèrtèshez. Majd elmegy a kedve a beszólástól, csak a hátam mögött fog pofázni.

2023. nov. 14. 20:57
 7/11 anonim ***** válasza:
24%
Visszaszologatok, bar ritka hogy barki bemer szolni. Ha meg mashogy akarja rendezni felolem mehet
2023. nov. 14. 21:41
 8/11 anonim ***** válasza:
23%
És mi van, ha jogosan szólt be a kérdezőnek? Ez fel sem merült senkiben? Én a helyedben azért legalább minimálisan elgondolkoznék rajta, hogy van-e benne igazság, ha nincs, akkor amúgy meg leszarnám. Ha leszarod, békén hagy egy idő után.
2023. nov. 14. 22:27
 9/11 anonim ***** válasza:
52%
8: Azért az nagyon nem mindegy, hogy milyen stílusban beszélnek az emberrel. Még ha jogosan szólnak is valamiért, elvárom, hogy tiszteletteljes hangot üssön meg, és ne pedig lekezelő vagy tahó módon közölje a dolgot. Nem a kutyája vagy a k*rvája vagyok.
2023. nov. 15. 08:21
 10/11 anonim ***** válasza:
71%
Ahol teret engednek a gyökereknek, ott azért gondolkodóba esnék, hogy továbbra is itt akarok-e dolgozni...
2023. nov. 15. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!