Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egy túlsúlyos kollégám folyton...

Egy túlsúlyos kollégám folyton beszólogat nekem. Hogy kezeljem?

Figyelt kérdés
Egy túlsúlyos emberről van szó a munkahelyemen kollégám, aki állítása szerint keveset eszik de nem tud lefogyni. Én vékony vagyok és bármennyit ehetek, a közös ebédelésnél mindent megeszek leves és második, valami főtt étel. A szemével megtudna ölni, és folyton bánt és beszólogat amiért rajtam nem látszik semmi. Hogyan állítsam le?
2023. jún. 3. 07:03
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
91%
Edd meg őt is!
2023. jún. 3. 07:07
 2/23 anonim ***** válasza:
85%
Ez inkabb dicseret,h: “Rajtad nem latszik semmi.” Egyedul te erzed bantasnak. O tokeletesnem tart Teged es ezert mondja irigykedve!!
2023. jún. 3. 07:12
 3/23 anonim ***** válasza:
87%

Úgy tűnik, hogy neked probléma a vékonyságod, és hogy nem tudsz hízni. A kollégád nyilván ezt nem tudja, valószínűleg csak dicsérni akár, vagy csak beszélgetni.

Panaszkodj neki, hogy szeretnél hízni de nem tudsz.

2023. jún. 3. 07:22
 4/23 anonim ***** válasza:
64%

Ignoráld.

Miket szól be?

Nekem nem egyértelmű hogy az a beszólás amit a többiek írtak.

Az pedig kamu hogy keveset eszik, max azért nem tud fogyni mert minden szart összeeszik.

2023. jún. 3. 07:26
 5/23 anonim ***** válasza:
53%
Dícsérd, hogy mennyire jól hordja magát, hogy 2 szék is kevés ahhoz, hogy elférjen. Tehát egy cseppet cukkold.
2023. jún. 3. 07:26
 6/23 A kérdező kommentje:
Már említettem neki, hogy szeretnék hízni és csak azért is beszólogat, hogy fogyozol? Szinte örömét leli benne. Én is visszavaghatnek neki, hogy zsirdiszno de nem akarok az ő szintjére lesullyedni.
2023. jún. 3. 07:27
 7/23 anonim ***** válasza:
61%
Akkor te pedig tegyél ilyen megjegyzéseket: na mi történt már nem is fogyózol? Vagy de jó hogy felszedtél pár kilót, sokkal élettel telibb az arcod így szerintem nem is kéne fogynod.
2023. jún. 3. 07:41
 8/23 anonim ***** válasza:
87%
Ha úgy érzed hogy szándékosan bántásból mondja, akkor direkt hergeld fel vele, említsd meg hogy mennyi csokit meg gyorskaját ettél tegnap és annak ellenére hogy a hízás volt a cél még fogytál is lol
2023. jún. 3. 07:42
 9/23 anonim ***** válasza:
36%
Szeretgesd, kedveskedj neki. Csak azért ilyen, mert ő úgy érzi, hogy a túlsúlya miatt lóg ki a társaságból. Ha erről eltereled a figyelmét, akkor azt fogja érezni, hogy a túlsúlya nem gond. Aztán javasold neki, hogy méresse meg a vércukor értéket, mert lehet, hogy cukorbetegsége van.
2023. jún. 3. 07:51
 10/23 anonim ***** válasza:
97%

Túlsúlyos, fogyni nem tudó (pajzsmirigy) nöként a következőt tudom tanácsolni:

Legközelebb egyszerűen küldd el a k.rva anyjába. Pontosabban vulgáris kifejezések nélkül, de határozottan mondd meg, lehetőség szerint minél több ember füle hallatára, hogy ha nem áll le a sértegetéssel, akkor ezt a beszélgetést a HR-n fogjátok folytatni, és ideje lenne leállnia. Utoljára figyelmeztetted. Neked is vannak érzéseid.

Ha nem ért a szóból, akkor a következő esetnél szépen felállsz az asztaltól, hogy ezt neked nem kötelességed se hallgatni, se tűrni. Utána pedig egy-két kollégával, akik tanúskodni tudnak melletted, szépen be is mész a hr-re és jelented, hogy a testalkatod miatt xy folyamatosan bàntó megjegyzéseket tesz, például..

2023. jún. 3. 08:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!