Egy túlsúlyos kollégám folyton beszólogat nekem. Hogy kezeljem?
Úgy tűnik, hogy neked probléma a vékonyságod, és hogy nem tudsz hízni. A kollégád nyilván ezt nem tudja, valószínűleg csak dicsérni akár, vagy csak beszélgetni.
Panaszkodj neki, hogy szeretnél hízni de nem tudsz.
Ignoráld.
Miket szól be?
Nekem nem egyértelmű hogy az a beszólás amit a többiek írtak.
Az pedig kamu hogy keveset eszik, max azért nem tud fogyni mert minden szart összeeszik.
Túlsúlyos, fogyni nem tudó (pajzsmirigy) nöként a következőt tudom tanácsolni:
Legközelebb egyszerűen küldd el a k.rva anyjába. Pontosabban vulgáris kifejezések nélkül, de határozottan mondd meg, lehetőség szerint minél több ember füle hallatára, hogy ha nem áll le a sértegetéssel, akkor ezt a beszélgetést a HR-n fogjátok folytatni, és ideje lenne leállnia. Utoljára figyelmeztetted. Neked is vannak érzéseid.
Ha nem ért a szóból, akkor a következő esetnél szépen felállsz az asztaltól, hogy ezt neked nem kötelességed se hallgatni, se tűrni. Utána pedig egy-két kollégával, akik tanúskodni tudnak melletted, szépen be is mész a hr-re és jelented, hogy a testalkatod miatt xy folyamatosan bàntó megjegyzéseket tesz, például..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!