Operátor vagyok egy gyárban. Egy hónapja jöttem ide. Elég sokszor beszólogatnak a kollégák. 4en vannak. Mindegyik a munkámat kritizálja. Mit lehet tenni? Munkahely váltás? Úgy unom a rosszindulatú beszólásokat.
Figyelt kérdés
2022. szept. 9. 20:51
1/13 anonim válasza:
Felnőtt ember vagy nem? Kinyitod a szádat.
2/13 anonim válasza:
visszaszólsz és megvéded magad.
3/13 Miss Endzsi válasza:
Ilyenkor meg kell mondani, hogy odafent az irodában kell panaszt tenni.
4/13 anonim válasza:
Mindig kikezdik az újakat mert félnek a konkurenciától és azt hiszik, hogy a 2 nap alatt betanítható munkájuk milyen értékes.
Legyél közömbös velük, ne vedd fel a sértegetéseiket, az jobban fogja őket idegesíteni mintha visszaszólnál. Pontosan az a céljuk, hogy beleállj a vitába, hisz csak a saját szintjükön tudnak fölényeskedni.
5/13 anonim válasza:
Nekem diákmunkán a betanított munkás ugatott, mert kérdeztem valamit tőle.
Elküldtem a picsába.
6/13 anonim válasza:
Mondd meg,kint elintézzük a hóban,kisfiúk. Na? nem lesz nagy a pofa,hidd el
7/13 anonim válasza:
Aki sérteget arra csúnyán nézek és miközben farkasszemet nézünk megkérem ismételje meg (ha meri).
Általában nem merik és visszakoznak de egyszer combon szúrtak csavarhúzóval.
8/13 anonim válasza:
Hagyd rájuk.
Annyit azért mondhatsz nekik ha nem tetszik akkor nem kell vele foglalkozni.
9/13 anonim válasza:
Mondd, hogy neked nem annyira fontos, hogy jól csináld, nem vagy önérzetes a rabszolga munkára. Mondjuk lehet megvernek utána.
10/13 anonim válasza:
Mondd csak, te hány éves vagy, hogy erről a Gy.k.-ra kell jönnöd hisztizni? Mi lenne, ha inkább kiállnál magadért? De most komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!