Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egy túlsúlyos kollégám folyton...

Egy túlsúlyos kollégám folyton beszólogat nekem. Hogy kezeljem?

Figyelt kérdés
Egy túlsúlyos emberről van szó a munkahelyemen kollégám, aki állítása szerint keveset eszik de nem tud lefogyni. Én vékony vagyok és bármennyit ehetek, a közös ebédelésnél mindent megeszek leves és második, valami főtt étel. A szemével megtudna ölni, és folyton bánt és beszólogat amiért rajtam nem látszik semmi. Hogyan állítsam le?
2023. jún. 3. 07:03
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Megmutatnám neki, hogy a disznóól merre van.
2023. jún. 3. 08:10
 12/23 anonim ***** válasza:
20%
Ez van abból, ha nem tanulsz, nem lesz diplomád: bekerülsz egy proli helyre melózni, ahol nem elég a kevés fizuval megküzdeni, de még az alacsony EQ val rendelkező kollégák is ott vannak🤷
2023. jún. 3. 08:18
 13/23 anonim ***** válasza:
69%
Na megjelent a nyolcdiplomás, mindent csillagos ötössel végzett, a munkahelyén pótolhatatlan pozíciót betöltő (ha felmondana, nélküle csődbe menne a cég), minden GYK-felhasználónál eszesebb kommentelő.🫡
2023. jún. 3. 08:30
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Mondd neki , hogy minden disznó a saját oljában röfögjön. Olyan nincs , hogy valaki nem tud fogyni. Erős akarat kérdése. Csak a gyenge emberek kifogása.
2023. jún. 3. 08:57
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
De miért is jársz vele közös ebédekre, ez valami előírás a munkahelyeden?
2023. jún. 3. 10:03
 16/23 anonim ***** válasza:
13%
12-nek igaza van, én is ezt tapasztaltam. A nem minőségi oktatás egyenesen vezet a nem minőségi munkahelyre vezet. Pl gyárak és egyéb retek helyek🤷
2023. jún. 3. 10:10
 17/23 anonim ***** válasza:
51%
16: Jó, csak tudod vannak gyengébb szellemi képességűek, akiknek nem ált módjukban hómofiszos irodistává, projektmenedzserré vagy cégigazgatóvá tanulniuk magukat. Csak ugye könnyebb azt hinni, hogy rossz tanuló csak lustaságból lehet valaki. A másik meg, hogy ha valaki nem tud a végzettségében elhelyezkedni, akkor nem tehet mást, minthogy elmegy valami alsóbb szintű munkára.
2023. jún. 3. 10:20
 18/23 A kérdező kommentje:
Na az a durva hogy egy diplomás informatikus emberről van szó, aki ezeket a megjegyzéseket teszi, eleinte intelligensnek mutatta magát, meg nagyon udvarias volt, de egy ideje kibújt a szög a zsákból.
2023. jún. 3. 10:31
 19/23 anonim ***** válasza:
86%
szrd le, gondolom kölyökkora óta lefolyik a székről, és nagyon élvezi, hogy a többi ember körülötte már felnőtt, és így ő az utolsó óvodás. most tudom hogy ez nem segít, de egyszerűen irigy rád, meg a tényre, hogy neked lehet rendes életed, míg ő egy nap az ágyából sem fog kifolyni, és élete egyetlen résztvevője a mamája lesz. vagy valami perverz, aki arra izgul, hogy más emberek megfulladnak a saját hájukban. és ha neki szr, akkor ugye az a cél, hogy más embereknek is szr legyen. hagyd rá tényleg, csak keserű és gonosz.
2023. jún. 3. 11:41
 20/23 anonim ***** válasza:
94%

Mondd neki a következőket.

"Józsi, nekem még sokat kell ennem ha azt akarom, hogy olyan tökéletes testem legyen mint neked. A gömb egy tökéletes test. Úgy látom Te elérted a maximális térfogatodat. Ha továbbra is megjegyzéseket teszel a testalkatomra és az evési szokásaimra, akkor én a fentiekhez hasonló dolgokat fogok hozzádvágni minden alkalommal"

2023. jún. 3. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!