Mit tegyek, ha 2 kolléganőm utál engem, és rólam pletykálnak a hátam mögött, meg néha hangosan beszólogatnak, és orbitális hangon elkezdenek röhögni rajtam, és már kezd nagyon eldurranni az agyam?
Figyelt kérdés
A 2 csaj közül(akik egyébként a főnök kedvencei) , az egyik az irányító, a másik meg a csicskája. Ezt úgy értem, hogyha a fővezér kisasszony nincs jelen, akkor a kis pincsi meghúzza magát és meg se mer szólalni. Azért utálnak amúgy, mert nekem jó barátnőm lett egy lány, akit ők utálnak. Nagyon ovis szint..2023. máj. 11. 10:32
2/5 anonim válasza:
Én inkább a két csajjal beszélnék. Bár úgyis tagadni fognak mindent és te fogod hülyén érezni magad, mintha ok nélkül gyanúsítottál volna meg valakit. A főnökök többsége nem érzi, hogy ilyen gyerekes konfliktusokat kellene helyre tennie. De egy próbát megér, ha nagyon zavar a dolog. Külön külön vedd elő a két ostobát és kérdezz rá, mi a gond, itt a lehetőség beszéljétek meg felnőtt módon.
3/5 anonim válasza:
Keress új munkahelyet, ne érjen váratlanul, amikor lapátra tesznek.
4/5 anonim válasza:
lépj az ilyen helyről. Idő kérdése csak, hogy mikor fog rombadőlni. Ismerek ilyen céget, már felszámolás alatt van. Addig ment amig az az egy ember vitte az egészet szó nélkül-akivel ezt tették mint amit írtál. Abban a pillanatban hogy felállt indult a lejtmenet.
5/5 anonim válasza:
Beszélj valóban a két csajjal, hogy vegyenek vissza az arcukból, mert ennek semmi értelme sincs.
Ne adj nekik támadási felületet. De lehet azt is, hogy lezseren, felgmán szólsz be nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!