Mi volt a legrosszabb munkád és meddig bírtad?
Figyelt kérdés
2023. nov. 10. 16:19
31/33 anonim válasza:
24es miért kellene örülnöm , hogy akkor rabszolga voltam?Vègre elmúlt, mert szó szerint csak a ruhàim voltak meg az iskolai bizonyítványom és a jogosítványom.
Az akkor is már egy hányingerkeltő világ volt de messze nem mint ennyire
32/33 anonim válasza:
Howmet-Köfém Kft, Atomatizálási technikus. 2,5 hónapig csináltam, jobbnak láttam még próbaidő előtt lelépni, mert betelt a pohár. Maga a gyár hipermodern, robotok pakolták a gépeket, de voltunk 3-an, a 8 esztergára, 6 marógépre, meg még csomó robotra. Ráadásul a két kollégám, rendszeresen eltűnt, meló meg ugye volt, mert mindig volt valahol szerszámcsere, vagy megállt valami, olyankor meg visított a sor, meg írta, ki, hogy hova kell menni. De gyakran leokéztam, hogy megyek, de már dobta a másik gépet. 18-20 ezer lépéseim voltak, ja és 12 órás folyamatos műszak volt.
33/33 anonim válasza:
1/32-est megkérdezhetem: melyik gimnázium volt? Nem sért vele jogszabályt, ha elárulja. Érdekel. (Talán, amelyik megszűnt a pandémia után?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!