Mi volt a legrosszabb munkád és meddig bírtad?
Figyelt kérdés
2023. nov. 10. 16:19
1/33 anonim válasza:
2018-ban elmentem tanítani angolt egy 8. kerületi legalja gimnáziumba. Két hónapot bírtam és beadtam a felmondásomat. Nem bírtam a diákok bunkóságát és a tanárok fásultságát.
2/33 anonim válasza:
Rossz munka nincs. Rossz körülmények, és rossz fizetések vannak. Nem becsülik meg az emberek saját magukat.
3/33 anonim válasza:
#2: Már hogy a szarba ne lenne.
4/33 anonim válasza:
Ott sem a munkahely a rossz. Hanem a döntésed, ha ott vagy.
5/33 anonim válasza:
Autómosó, 1 nap, 3000 Ft, megalázó rabszolgamunka, sóher-nagypofájú főnök.
Viszlát!!!
6/33 anonim válasza:
Multinál számviteli osztály, 6 hónapig bírtam (szar kollégák).
8/33 anonim válasza:
Klasszik gyári munka futószalag mellett. Még csak nem is egy egész napot, csak pár órát voltam ott. Szerencsére csak diákmunka volt, de akkor megfogadtam, h soha a büdös életbe nem fogok szalag mellett dolgozni egy mp-et sem.
9/33 anonim válasza:
Te is inkább éhen döglesz, ugye? :))
10/33 anonim válasza:
Ajánlom Chaplin Modern időket! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!