Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi volt a legrosszabb munkád...

Mi volt a legrosszabb munkád és meddig bírtad?

Figyelt kérdés
2023. nov. 10. 16:19
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
84%

2

A munkáltatók nem becsülik meg a dolgozót!

2023. nov. 10. 17:21
 12/33 Lazy Lover ***** válasza:
100%
ácsok mellett segéd 3 napig bírtam
2023. nov. 10. 17:39
 13/33 anonim ***** válasza:
15%
Nem a munkáltató dolga, hogy téged megbecsüljön. Neked kellene tudnod a saját értékedet. De sokan nem tudják, tanult tehetetlenek, az emiatti helyzetet pedig senkinek nem kell bemutatni.
2023. nov. 10. 17:49
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

Palackozó gyárban beszólogatott ok nélkül a kolléga. A 3. Napon a sokadik beszólása után a fejébe húztam a szódás rekeszt majd egyenesen a főnök irodájába mentem és felmondtam.

Volt egy másik munkahelyem is. Ott egy gyermektáborban kellett gyerekekre vigyázni viszont arról nem volt szó, hogy olyan dolgokat kell csinálni, mint megtanítani a gyerekeket varrni. Amikor mondtam, hogy én ezt nem tudom (fiúként) akkor azt mondták, hogy nyugodtan el lehet innen menni.

2023. nov. 10. 17:55
 15/33 anonim ***** válasza:
92%
Multicég könyvelőirodája, ahol gyakornokként próbálkoztam, miután felnőtt fejjel elkezdtem nappalin egy egyetemet. Már az első nap megkaptam, a hátam mögött, hogy ide olyat "kértek", akinek van tapasztalata, mert túl sok idő lenne elmondani a könyvelést. Úgyhogy csak bevallásokat készítettem, azt még éppen hajlandóak voltak megmutogatni. Egyébként meg le se sz*****k, pl. ebédelni is összesen 1x hívtak ki, volt hogy hétszámra nem szóltak hozzám, azt csinálhattam (volna) amit akarok. Ismeretlenekkel beszélgettem az ebédlőben, más csapatoknak segítettem. Csakhogy órabérben voltunk és el lettünk igazitva, hogy csak annyit legyünk benn amennyit le is dolgozunk. A kezdeti 150-180-as bérem így lecsökkent 100-130 ezer Ft-okra (2016, Budapest!), kb. éhen halni volt elég. Pedig zárás alatt bőven lett volna meló de ezek nem adtak, hogy ők dolgozhassanak többet. Szakadt ingben, lyukas cipőben járkáltam be 8-10 hónapig, pontosan nem emlékszem, aztán amikor az új gyakornok konkrétan elfoglalta az én helyemet, másnap már csak a cuccaimat leadni mentem be, el se köszöntem senkitől.
2023. nov. 10. 18:15
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

"Rossz munka nincs. Rossz körülmények, és rossz fizetések vannak."

De van. Én dolgoztam gyári munkát diákként. Egész nap céltalan robot voltam, konkrétan teljesen lélektelen. Az ott dolgozók amúgy nem kerestek borzasztóan rosszul más hasonló munkakörökhöz képest, de nekem lelkileg megterhelő volt, hogy olyan mintha az a napi 8-10 óra csak rablás lenne az életemből.

2023. nov. 10. 19:36
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Gyorsétteremben 18 évesen,2 hétig bírtam
2023. nov. 10. 19:50
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

A munkakör lényegtelen az önmagában nem lett volna rossz.

A főnököm egy idegbeteg fasz volt, aki undorítő stílusban ordított velem. Volt, hogy telefonon, este, munka után.

Folyamatos fizetetlen túlóra. Folyamatos fizetetlen extra feladatok. Munka után saját kocsival szaldgálj még ide meg oda (mikot alapvetően túlóráztál), ráadásul úgy, hogy ha azt merted mondani, hogy de te nem arra mész, akkor "de hát mehetsz arra is, nem?". Ha nem vettem pl. wc papírt, az összes kolléga ot rinyált, hogy "niiiiincs?".

Beteg nem lehetsz, szabira nem mehetsz. Voltam koronás, 1 nap betegszabit kaptam, úgy, hogy nekem pl. 39 fokos lázam volt, meg olyan migrénem, hogy a perifériás látásom nem létezett, feketeséget láttam csak. Volt, hogy kaptam ingyen koncert jegyet tesómtól ajándékba. Rinyáltak, hogy MÁSNAPRA miért akarok egy nap szabit (koncert előtt természetesen meló), úgy, hogy a helyszíntől 3+ órára voltunk.

Amúgy a társaság is rohadék volt. Nagy barátnők, akiknek mindig kellett valakit utálni. Rólam mindig csak a rosszat feltételezték, a saját kis messenger csoportjukban fikáztak. Mindenki életét szétszedték, megsértődtek, ha nem mondtam el nekik mindent. Hozzáteszem, egyik sem él olyan csodás életet, de ha valaki mást lehetett bsztatni, attól boldogok voltak. Mint az ovisok. Konkrétan az egyiknek az volt az agybaja 30+-os nőként, hogy őt mindenki utánozza. Nem vehetett más olyan cipő márkát, ami az övé. Meg hansolók.

3 évet voltam itt, mert midig azt hittem, hogy ha eléggé erőlködök, akkor bizonyíthatok. Életem egyik legjobb napja volt, mikor felmondtam. Full megesértődtek. :D

2023. nov. 10. 20:10
 19/33 anonim ***** válasza:
91%
Az eddigi munkahelyeimre visszagondolva a disznóól jut eszembe, a trágyában visítva lökdösődő sertésekkel. Az a mentalitás, az a színvonal. Szerintem ezzel mindent elmondtam.
2023. nov. 10. 20:46
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Egy orgonaépítőnél dolgoztam, az első pár nap után én egyedül egy vidéki templomban dolgoztam az orgonán, kb 1 hét alatt végeztem, akkor visszamentem a műhelybe. 1 hétig bírtam az emberrel. Ekkora nagyképű barmot én még nem láttam, szóval összesen kicsit több, mint 2 hét volt amit bírtam. De nem a munka volt rossz.
2023. nov. 10. 23:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!