Mi volt az eddigi legrosszabb munkád?
Tesco gyáli központi elosztó raktárában dolgoztam a közel 0-10°-os zöldséges/fagyos részében leamortizált békákkal, végig huzatban, 3 óra alatt szarrá fagytam 3 zokniban, két pulcsiban+nagykabátban sapkát húzva le a nyakamig. Fejig érő tejesraklapokat húzogattam, meg 20 kilós krumplis rekeszeket emelgettem a fejem fölé egész nap, olyan emberek között, akiket a börtönben sem kívánnék cellatársnak... :D
3 napig voltam ott, én nem erre születtem.
első,ezt még olvasni is rossz volt,ajjj
én nekem is teszkós a legrosszabb,árufeltöltő voltam,raktárban fejetlenség,csoportvezetők csak ordítva tudtak beszélni velünk.szerencsére csak diákmeló volt.
aztán étteremben mosogattam egy nyarat végig.
na,az is kegyetlen volt.
hajtás volt ezerrel,wc-re menni?ugyan.nagyon meleg volt,vert a víz,egész nap a mosogató felett görnyedtem,fájt a hátam éjjel-nappal.
Szupermarket ügyfélszolgálatán dolgoztam pár hónapig, nem azt mondom hogy buták az emberek, de nem értem hogy a nagy átlag hogyan képes megkötni a cipőfűzőjét ennyi ésszel.
Különböző "kedvességek" amiket a kedves vásárlók eljátszottak, nem is egyszer:
-Kibontja a műszaki cikket, összetaperolja, erre jön, hogy neki egy olyan kéne ami nincs felbontva.
-Ugyanaz mint előző, csak kajával és meg is kóstolja, amikor ki akarom vele fizettetni: "én nem fogok egy megrágott sütit megvenni"
-Még mindig ugyanaz, csak most már innivalón a sor.
-Elromlik otthon a tévéje, jön kártérítést követelni mert szerinte a nálunk vett hosszabbító rontotta el.
-Visszahozzák a mosógépet, hogy füstöl és szétveri a csempét(pedig ötször elmondtam ha hazaérnek vegyék ki a dobrögzítő csavarokat ami azért van benne, hogy szállítás közben ne essen baja)
-Visszahozzák a hűtőt, hogy túl hideg(ezt a problémát nem igazán tudtam hova tenni)
-Visszahozzák a wifit hogy nem működik, bedugom a konnektorba nekem működik, leállnak velem veszekedni hogyan lehet ilyen sz.rt tervezni, mert szerintük egy wifinek az a lényege, hogy vezeték nélkül is működik
-Lemerül a laptop, visszahozzák, hogy elromlott
-Félbe van törve a laptop visszahozzák azzal a szöveggel "internet valamiért nem megy rajta", majd amikor rámutatok a félbetört kijelzőre elkezdenek visítani és azt állítják, hogy én törtem szét
-Egyetemi felvételin nem jut be oda a kissrác ahova akar, visszajön(egész családdal, lazán 20 fő) velem veszekedni, hogy rossz laptopot adtunk el neki ami miatt nem tudott rendesen érettségire készülni és a jövőbeni álomfizetését így nekünk kell majd állni...
-csöves nekiáll balhézni mert nem engedjük be
-kisebb társaság nekiáll fenyegetőzni, mert félmeztelenül őket sem engedjük be
-kutyatulajdonosok rendszeresen ki voltak akadva, mert az ebbel őket sem engedjük be
-ennyi emberre képtelenség figyelni, néha behoztak kutyát ami összesz.rt, h.gyozott, rágott amit csak tudott
-nagyi nem érte el a felső polcot, nekiállt felmászni és leesett(eltört a lába)
-visszahozzák xbox kontrollert, mert nem akar csatlakozni a ps-hez
-visszahozzák a nedves törlőkendőt mondván "ragacsos"
-visszahozzák ásványvizet mert vízízű
-inkább nem sorolom, folyton mindent visszahoztak mert nem tudták használni
Csak viszonyításnak, legtöbben vevő ilyen mentalitással rendelkezett:
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-fi..
Az alatt a pár hónap alatt eléggé megutáltam az embereket.
iskolatitkár:
Reggel nyolcra bemenni, este hétkor végeztem. Hetente kétszer éjjelente csörög a telefon, hogy az iskolában bejelzett a riasztó, legyél szíves odafáradni. Hajnali kettőkor... Aztán reggel kipihenten megint bemenni. Eleget tenni az önkormányzat leglehetetlenebb, hirtelen kitalált adatszolgáltatási igényeinek, ha a gazdaságis is te vagy egy személyben, akkor intézni a pénzügyeket, hogy ki legyen fizetve az összes számla, a tanárok bére, legyen kréta a tanteremben, WC-papír a mosdóban, ha az egyszem takarítónő megbetegszik, akkor reggel még korábban menj be, és takaríts is ki. Tevékenyen részt venni az intézmény költségvetésének elkészítésében, hisz az igazgató nem gazdasági szakember, hanem pedagógus - így a felelősség nagy része a nyakadba zúdul. Az a része is, amikor a fenntartónak megpróbálod elmagyarázni, hogy miért nem elég az a pénz, amit ő az intézményre szánt, és éjjel még az ágyban fekve is azon zakatol az agyad, hogy hogy a fenébe lehet majd ennyi pénzből kihúzni az év végéig. Az önkormányzatnál is te tartod a hátad, ha túlszalad az előirányzat-felhasználás, és az igazgatód is téged ba..ogat folyton mindenért... Aztán egy idő után azt vettem észre, hogy reggeltől estig ott vagyok, és vasárnap délután is bementem előkészíteni a hétfőre esedékes dolgokat...Aztán felmondtam.
8#-as
milyen iskola volt ez? (nem névre vagyok kíváncsi)
hogy hogy csak 1 takarító volt?
tudtommal az iskolatitkár sem gazdasági szakember,ez is elég durva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!