Nektek mi volt a legrosszabb állásinterjú-élményetek? Milyen cégnél?
A történetről röviden pár szót, ha tudnátok mondani.
Melyik, milyen cégnél, területen?
Behívtak interjúra. Az illető leírta a címet e-mailben, pontos időpontot, helyszínt. Beleírta, hogy szereti a pontosan érkező munkavállalókat.
Idáig minden oké volt, elmentem az adott címre, 10 perccel előbb is ott voltam ahogy illik, vártam türelmesen.
Kopogtam az ajtón 2-3 perccel korábban, Nem nyitottak ajtót, pedig láttam az ablakon hogy vannak bent. Hívtam a számot, nem vette fel.
20 perccel később kijött valaki, odamentem kérdeztem hogy hol találom az embert akihez jöttem interjúra.
Erre közli a manus, hogy ez az ember nincs is most ezen a telephelyen, mert a központba van (20-30 perc utazás).
Folytatom: kimentem a másik címre, felkeresem az emberkét, bocsánatot se kért. Leültettet és elkezdte darálni, hogy mekkora király ez a cég... blabla...
Kérdezem, hogy hány óra munka, mennyiért.
Erre közli: 8-10 óra, de lehet több is, plusz hétvége, 3 ingyen próbanap és amig ezt nem dolgozom le, addig nem tud bért mondani... Ááááá azt hittem mentem megütöm a palit.
Értékesítő állásinterjú, kezdő webes vállalkozásnál.
Hamar kiderült, hogy ők olyan értékesítőt keresnek, aki megalapozná a majdani programozók majdani versenyképes fizetését, és a tulajdonosok vállalkozói profitját. Kicsit olyan érzésem volt, mintha kereskedelmi igazgatót keresnének, értékesítői pozíció mögé bújtatva.
Rátértünk a fizetésre, 40 ezer + jutalék, bejelentés nélkül persze. Pánikszerűen menekültem a helyszínről.
telemarketingesnel az a lenyeg, hogy ne engedd magad lerazni. Ha megfogtad az illetot azzal, ami miatt felhivtad, akkor kerd el az adatokat. A vegen pedig szepen bucsuzz el, es ismeteld el neki 1 mondatban azt, hogy "akkor kuldjuk onnek a bicskatisztito gepet, egy heten belul postai utanvettel kuldjuk Szabo urnak ,melynek osszege 2 Ft. Ha barmi problema adodik, kerem keressen. Kellemes idotoltest a hetvegere"
Vagy a talalkozo itt es itt lesz, ez a kollegam keresi fel Ont...ezen a nap azon orajaban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!