Ti mit mondtok ha megkérdezik egy interjún a fizetési igényt?
Ország melyik részén élsz?
Ha Dunától keletre,akkor: soron dolgozni minimálbér,bármi picivel többet igénylő 80-100.szaktudást igénylő 110-120
Dunától keletre és Pest ehhez +20ezer nettó.
És bruttó fizut mondj,ne nettót.
Épp a minap olvastam egy statisztikát, miszerint az Észak-Magyarországi és a Dél-Dunántúli régiókban vannak a legalacsonyabb fizetések.
Ha eljönnél Győrbe, itt a sori minőségellenőrök bruttó 120.000 - 140.0000 Ft-ot kapnak, plusz műszakpótlék, plusz cafeteria juttatások, plusz utazási támogatás. Arra felétek szerintem ez a bérigény biztosan túl magas lenne.
És fizetésről soha nem beszélünk nettóban, kizárólag bruttóban!!! Csak a szakszerűség kedvéért.
a felvételi, az egy külön színjáték. mond meg a minimumot, amennyit szeretnél, legfeljebb jót röhögnek. nem Te vagy a paraszt.
nyugi, ügyelj a testbeszédre.az fontos(már ha ért hozzá a kérdező)
Hat, en sem tudnam megmondani.
Elozo helyen mennyit kerestel? Mondd azt, hogy az alatt nem szeretned, vagy hogy az alberleted es a rezsit is fizetned kell -gondolom azert meg otthon laksz a szuleiddel, de akkor is-, ez pedig tobbe kerul, mint 11o Pl.
Sztem erre a pozira nyugodtan mondhatsz ennyit, a 8o az nagyon keves. Minosegellenort hova? Oda is mondhatsz 12o-at, az felelossegge is jar
Poenbol bar, de mi lenne ha megkerdezned, h az elodod mennyit kapott? Na annyit kersz te is :)
1oo netto alatt ne mondj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!