Ti mit mondtok ha megkérdezik egy interjún a fizetési igényt?
hmmm. Ez fura.
Ez a pozicio felelossegteljes. Altalaban ezt kompenzalni szoktak: kis penz, a munkavallalo nem erzi fontosnak a melot. Nincs motivalva. Az o termekuk meg igy nem jo minosegu..ezek szerint nm erdekli oket.
Ha felajanlottak, probaidore kiprobalhatod, addig is van penzed. Es kozbentovabb keresgelsz.
Szerintem ne mulaszd el a probanapod. Ha legkozelbb hasonlo munkat ajanlanak neked, mar lesz nemi ralatasod. Ha ugyan ennyit fizet, akkor probald ki.
Amit en merlegelnek a helyedben:
Ki ad neked mas, beren kivuli juttatasokat? Magyarul cafeteriat? Sztem a kozmunka nem, a masik eselyes. Akkor igy tobbet keresel itt, ez sem mellekes. Masreszrol, ahogy korabban is irtam, ha elmesz ME dolgozni, akar par honapra, kozben keresgelhetsz. Nem ismerem a kozmunka felteteleit, de ha azt irod, hogy dec 31. ig tuti, akkor valszeg alairatjak veled a szerzit, es te se johetsz el, ha kiderul egy honap mulva, hogy tuloraztatnak es nem fizetnek, nem tetszik a melo, stb.
Tehat. Sztem a probanappal mindenkeppen elned kell! Es hogy biztonsagban erezd magad -ugy erzem, te e fele hajlasz- valaszd a tutit, a kozmunkat.
(ezt hogyantalaltad? maskor nem lesz ilyen lehetoseg?)
Hello, megint en.
Milyen tanfolyam? Erdekel egyaltalan? Feltetelezem erettsegid van, s van eszed, ha felvesznek egy ME melora. Amugy gratula. Ezzel az erovel mar foiskolara is mehetnel, meg vannak olyan szakok, amik ingyenesek. Es ezek kozul tuti talasz olyat, ami erdekel is. Nappali mellett mellesleg lehet dolgozni -melo diak, stb- vagy mas reszmunkaidot. En egyetem alatt estenkent es hetvegen felszolgaltam es otthon laktam.
Ja, amugy a kozmunka is munka. Godolom nagyobb kedved lenne hozza. Amugy figyelj: ugy ne keress sehol allast, hogy akar hol elkuldhetnek. Ilyen hozzaallassal csak rontasz a helyzeteden. Dolgozz jol, hogy meg legyenek elegedve veled es akkor nem kuldenek el. Miert keresnek oda sztem valaki? HOgy 3 honap mulva megint keressenek valaki mast, aki elvegzi a munkat? Nekik is ido es penz ujra megtalalni a megfelelo embert. Ugy erzem, hogy ezek nem is a te gondolataid, hogy 3 honap mulva elkuldhetnek.
Barhonnan elkuldhetnek! Ne adj ra okot.
Ha meg jol dolgozol, szamtalan alkalmad lesz bizonyitani es kaphatsz mas poziciokat, tobb felelosseget -ha ambiciozus vagy- , eloleptetes es fizetesemelest is! Ez nem csak a ME poziciora ervenyes, hanem akar hol a vilagban, ahol dolgozol. Mert azert nem fog senki ott tartani teged, ha jo illatod van. Azert tartjak meg a jo munkaerot, mert szukseguk van ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!