Mi volt a legrosszabb munkád és meddig bírtad?
Figyelt kérdés
2023. nov. 10. 16:19
21/33 anonim válasza:
Pincérnek tanultam.
Utáltam is ,de most úgy hozta az èlet, hogy 18 év után megint kell.
Ha átmenetileg is
22/33 anonim válasza:
A pincér nem lottón nyerte a lábát, mi ezt tanultuk!
(Ami annyit jelent, hogy feleslegesen ne mászkálj!)
23/33 anonim válasza:
21.vagyok
2001-ben a Pepsi vagy Diák szigeten pultos egy büfèben 1 hetig
12 óra munka, megállás szó szerint amikor Wc-n voltál.
Jó nagy rabszolga hajcsár munka volt.
Másik:
2004 dec31 reggel 6-tól másnap délig egy szàllodàban (30 óra) alvás nélkül.Ès kibirtam
Mondjuk ez akkor meg is érte 70 rúgót kaptam èrte
24/33 anonim válasza:
#23 Örülj neki hogy rabszolga lehettél akkoriban, mert nagyvilág volt! 😉
25/33 anonim válasza:
Beérett a gyümölcse a munkáltatók ocsmány, embetelen bánásmódjának. Sírnak már, hogy nincs jelentkező, csodálkoznak. De magukba nézni, változtatni ahozzáállásukon eszükbe sem jut. Csak az ingyen rabszolgát keresik továbbra is. A filippinók sem fognak gombokért gályázni! Mega magyarok sem fogják őket soká megtűrni. Ideje lenne észez kapni!
27/33 anonim válasza:
4csillagos hotel németben. Szobatakarító-fiúként dolgoztam ott másfél évet. Nyári szezonban tele volt a hotel a 10 szobalányból 4-en felmondtak, nem vettek fel helyettük senkit, majd felmondott még kettő. A 8 órás munkaidő alatt azt várták el a megmaradt 4 embertől, hogy takarítsa ki 6-7ig az éttermet, konyhát, söntést, recepciót, wellnesst, szaunákat, majd 8tól 2ig fejenként 20 szobát takaríts ki tiptop úgy, hogy a vendégek 10!!! óráig maradhattak a szobában. 3tól lehetett becsekkolni. Volt úgy hogy csak ültünk a folyosón, mert 8kor senki se fog elmenni, főleg, hogy a reggeli 7-9ig volt... Meg lehetett rövidtávon oldani: ha tisztának tűnt, nem takarítottuk, nem porszívóztunk, csapokat, tükröket, üvegfelületeket csak nedves rongyokkal törölgettük, hogy ránézésre minden csillogjon, egyedül az ágynemű és a törölköző volt olyan, amit muszaj volt cserélni, de a portörlés is csak nagyon minimál volt). Ez ment úgy alig 1 hónapig, és hát kezdtek látszani a hiányosságok. Majd amikor a vezetőség közölte, hogy nem vesz fel senkit, mert elegen vagyunk mi is, mind a 4en felmondtunk ott helyben. Persze ment a sok baromság, hogy ha hó közepén mondasz fel nem kapsz fizetést, nincs karácsonyi pénz, más munka itt nincs, csak ez a hotel stb, azt hitték, hogy mivel külföldiek vagyunk,majd pont el is hiszünk mindent. Kettő hetet kellett volna még ledolgoznunk, de abból 2 nap volt mert kiadták szabinak, mert ugye ki nem akarták fizetni. A mosogatófiú mesélte hogy a szabadnapos pincéreket, szakácsokat, házmestereket, recepciósakat küldték szobákat takarítani, és csak 2 ember jött be dolgozni, emiatt a főnökéknek meg az irodistáknak kellett a szart pucolniuk amíg nem jöttek újak. Kár hogy nem láttam.
28/33 anonim válasza:
Rohadékok! Jól megkapták! Remélem hamarosan felmondott a többi is bezárt az egész kupleráj.
29/33 anonim válasza:
Én most már az elnyomott kisembereknek drukkolok! (amúgy eddig is)
30/33 anonim válasza:
Árufeltöltő voltam diákmunkán a Pennyben. Olyan volt, mint a pokol. 2,5 napig bírtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!