Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Rúgtak már ki,azért mert nő...

Rúgtak már ki,azért mert nő vagy ? És jelezztél egy kellemetlen szituációt?

Figyelt kérdés

Nos 7 éve vagyok raktáros targoncavezető nő.

2 hónapja kerültem egy céghez ahol már az első héten jobb teljesítményt produkáltam mint azok akik 2-3 éve ott vannak, stabilan tartok egy szintet,őszintén nem direkt csinaltam,hogy kiszúrjak a többiekkel, egyszerűen csak ennyit számít az a sok év tapasztalat,plusz teljesítménybérben is van mindenki ha kiszedsz adott mennyiségű árut plusz X összeggel több jár ami nem kevés,munka van bőven szóval nem az van,hogy más ne tudna teljesíteni.

A munkahelyen csak én vagyok nő.

Az utóbbi 3 hétben nagyon rám szállt pár ember az elején nem foglalkoztam vele, mondván mindenkinek lehet rossz napja, majd ez tovább fokozódott ezért oda mentem a raktárvezetőhöz és megkérdeztem,hogy van-e velem valami probléma a személyemmel vagy a munkámmal? ...de nincs,minden oké és hogy nem kell azokkal a hülyékkel szólni...

Próbálnak rajtam fogást találni,de mivel jó munkát végzek így elég nehéz nekik ...

csütörtökön ez odáig fajult,hogy már le hülye állatoztak egy kis apró figyelmetlenség miatt.

Én már ezt nem hagytam szó nélkül ezért jelentést tettem a nagyfonok előtt ,mindent kitaláltam úgy voltam vele,hogy ha már utálnak azok akik rám szálltak,akkor most legalább adok is rá okot,mert eddig semmi okuk nem volt utálni.

A nagyfonok elégedett velem és azt mondta mindenképp beszélni fog a többiekkel,engem hazaküldött csütörtök, péntekre.

Őszintén nagyon ideges vagyok és félek,mert fontosabb a munkám minthogy kirúgjanak.Nem tudom mire számíthatok.

Valakinél volt hasonló szituáció?

Helyesírásért bocsánat hangalapon bediktáltam a mondatokat.

2023. nov. 5. 16:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
73%

Igazi "férfi" aki le hülye állatozik egy nőt...

Azt hiszik megengedhetik maguknak. A főnökök meg ilyenkor lemennek pincsikutyába, akkor nincs nagy szájuk, mikor a kollégák közt kell rendet tenni. Mert ahoz lusták.

2023. nov. 5. 17:22
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Furcsa lenne, ha ezért rúgnának ki, mivel férfi vagyok.
2023. nov. 6. 00:58
 13/13 anonim ***** válasza:
50%
Hát ha férfiként bemennék szoknyában holnap, mert azt mondanám aznaptól nő vagyok, lehet kib*xnának.
2023. nov. 7. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!