Milyen kellemetlen szituációk voltak eddig az életetekben, amin nem tudtátok, hogy sírjatok vagy nevessetek inkább?
Figyelt kérdés
Pl. Unokatesóm férjének rokonainál voltunk Erdélyben. Rokonom városi én vidéki vagyok. Én értettem mit mond a rokonuk az ottani beszédstílusnak megfelelően. Unokatesóm abból kiindulva, hogy én sem értem a régimódi ízes, imádnivaló stílusukat elkezdett magyarról magyarra (pesti szlengnek megfelelően) fordítani, mint akik nem értik egymást. Nem tudtam, hogy sírjak-e vagy nevessek. És nektek mi a sztoritok?2023. júl. 5. 20:37
1/2 anonim válasza:
Vodafone túlfizetés miatt nullás számlát állított ki az egyik hónapra, viszont mivel a kedvezményes díjcsomag feltétele az volt hogy minden hónapban történjen meg a fizetés, büntetést számoltak fel.
2/2 anonim válasza:
Banki telefonos ügyfélszolgálaton dolgoztam. Az ügyfél betelefonált, hogy már emailben meg személyesen is keresett minket de sehol nem segítettek neki a problémáját megoldani, viszont nem tudta, hogy az ügyintéző mikrofonja elromlott. Az ügyintézők köszönése és bemutatkozása felvételről ment, hogy ne kelljen minden nap ugyanazt 600szor elmondaniuk, így a nő azt feltételezte , hogy az ügyintéző szólt bele a telefonba és elkezdte mondani a problémáját. Másfél percig beszélt folyamatosan és csak utána tett fel egy kérdést, amire nem kapott választ az elromlott mikrofon miatt. Egyre idegesebb lett, mert rájött, hogy a sikertelen emailes és személyes próbálkozás után telefonon se oldja meg senki a problémáját, aztán lecsapta a telefont xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!