Éreztétek már magatokat kellemetlenül amiatt amit buliba csináltatok?
Figyelt kérdés
Bulik után másnap mindig eszembe jutnak dolgok amiket ittasan csináltam és nagyon kellemetlenül érzem magamat utána. De olyanok után is ami már több, mint egy éve megtörténtek, és valószínűleg már mások elfelejtették.2022. okt. 29. 16:23
1/6 anonim válasza:
Nem, mert sosem vesztem el az önkontrollomat.
2/6 anonim válasza:
Nem. Sohasem voltam alkesz végképp, így sosem voltak ilyen problémáim.
3/6 anonim válasza:
Naná. Nem túl jó érzés, de pár nap után elengedem......harmadnap már nem érdekel, mert csinálok újat.
4/6 anonim válasza:
nem, nem járok bulizni, amikor pedig valami oknál fogva mégis iszok, tudom hol a határ
5/6 A kérdező kommentje:
Én viszonylag sűrűn járok. Még sose hánytam vagy ne tudtam volna magamról. Csak annyira lazán veszek olyankor mindent.
2022. okt. 29. 17:03
6/6 anonim válasza:
Mivel az a típusú ember vagyok aki nem bírja alkoholt. Volt rá sajnos példa hazakellett kísérni vagy pedig összehánytam mindent. És ez nagyon ciki volt.
Viszont ma már rájöttem nincs ezeknek a buliknak értelme. Alkamanként elmegyünk barátokkal meginni 1-1 sőrt. Bőven elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!