Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nem tudom elfogadni, hogy...

Nem tudom elfogadni, hogy napi 8 óràkat dolgozzak heti 5 nap?

Figyelt kérdés
Most kezdtem el gyakornokoskodni egy multinál, de nekem ez nem élet. Utálok bezárva lenni az irodába, csak heti 30 órába vagyok, de még ezt is soknak érzem. Nem bírnék évekig mindennap 8 órákat dolgozni, évi pár nap szabival. Más is van így ezzel? Hogy szoktátok meg? Tippeket várok mit csináljak?

2023. okt. 30. 15:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
52%
Meg tudom érteni, mondjuk én is dolgozom 8 órát egy nap, de nem kell megszakadni és nem ülőmunka. Engem pl az akasztana ki, ha egész nap ülni kellene.
2023. okt. 30. 18:37
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
akkor találd meg a módját, hogy ne kelljen 8 órát tolnod 5 napon keresztül.
2023. okt. 30. 19:05
 13/22 anonim ***** válasza:
85%

"Gondolom ti is a semmittevő ingyenélő fajtából valók vagytok mint a kérdező"

Ha te is meg tudod csinálni, amit az irodában, akkor miért nem kerülsz oda? Csak mutasd meg a képességeidet.

Biztos vannak emberek az irodában akik semmit se csinálnak, de te neked a pici agyad fel se fogja hogy amit látsz eloben valahol nem biztos hogy mindenütt az van.

2023. okt. 30. 20:13
 14/22 anonim ***** válasza:
Én próbálok saját vállalkozást indítani. Most emiatt 10 12 orazok, de később majd megterul.
2023. okt. 30. 20:15
 15/22 A kérdező kommentje:
Amúgy az a durva, hogy amíg diákként futárkodtam heti 5 napot ugyanúgy, akkor nem éreztem ezt amit most. Talán munkafüggő is a dolog, de így picit azt érzem, hogy elmegy felettem az idő és másra nem jut a munkán kívül. Felkelek 6 kor, elkészülődök majd 7 órára beérek, dolgozok 16 óráig és hazaérek 16:30-ra. Sajnos az egész napomat elveszi, hiába “csak 8 óra” és délután már nincs erőm hulla fáradtan semmihez.
2023. okt. 30. 20:47
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Pedig ez lesz meg kb. 40 evig. Keress mast akkor ha az irodai multis ennyire nem jon be. Probalgatni kell.
2023. okt. 30. 21:16
 17/22 anonim ***** válasza:
71%
#6 A te munkád meg majd végzi a mesterséges intelligencia.
2023. okt. 30. 21:59
 18/22 anonim ***** válasza:
73%
El kell menni a gyártósor mellé, nyomhatod éjjel-nappal, hétköznap vagy hétvégén, esetleg ünnepnap is a 12 órás műszakot, hogy két hét után már azt sem tudod, milyen nap van, este vagy reggel. Nem kell hozzá három hónap és kézzel-lábbal fogsz kapaszkodni vissza a hétfőtől péntekig 8-tól 4-ig tartó irodai munkába, ahol nem csörög-csattog a gép, nincs büdös és nem ordít veled a fogatlan, nyolc általánost (se) végzett kisfőnök, viszont el tudsz menni mosdóra, mikor úgy érzed, nem kell órákon át tartogatnod, mert nem vált le senki, darabszámnak meg lennie kell.
2023. okt. 30. 22:01
 19/22 anonim ***** válasza:
82%
Lol örülnék, ha 16:30-ra hazaérnék. Nekem 8-tól 17-ig van a munkaidő, este 6-ra érek haza. És én esténként sokszor még edzeni is szoktam, bullshit, hogy semmire nincs erő/idő. De amúgy én is vissza fogok valtani rugalmas munkaidejű melóra (akkor is, ha kevesebbet fizet), mert ez így valóban szar.
2023. okt. 30. 22:59
 20/22 anonim ***** válasza:
38%
#18 Nálad a pont.
2023. okt. 31. 07:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!