Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyi az a bér, amivel...

Mennyi az a bér, amivel elégedett lennél? (A realitásoknál maradva)

Figyelt kérdés
Nyilván havi 10 millió forinttal lenne mindenki a legelégedettebb, de ha a realitások talaján maradunk, akkor mennyi havi nettó összeggel lennél elégedett?
2023. okt. 23. 20:11
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%
400
2023. okt. 24. 18:27
 32/33 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom a nettó 400 as csoporthoz. 300 at keresek, nyárig elég volt, félre is tudtam tenni. Aztán jöttek a nyaralások, aztán lett egy kutyám, oké, én akartam de a kezdő felszerelés, suli, plusz doki elég húzós. Aztán bejött egy 30.000 es magándoki, hogy ne egy év múlva kapják időpontot államiban, most a fűtésszerelőre kell 60.000 et kicsengetni, szóval már a megtakarításomból élek. És mindjárt jön a karácsony...
2023. okt. 29. 06:58
 33/33 anonim ***** válasza:
75%
Én a mostani 530.000 nettó + évi 300.000 cafeteria + negyedéves bónusszal elégedett vagyok jelenleg anyagilag, viszont keveslem a piachoz és a pozícióhoz / felelősségekhez képest (mert Bp-n multinál people manager munkakörben azért többet szoktak ennél keresni). Szóval kérdés, hogy milyen értelemben értjük az elégedettséget :).
2023. nov. 14. 13:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!