Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyi az a bér, amivel...

Mennyi az a bér, amivel elégedett lennél? (A realitásoknál maradva)

Figyelt kérdés
Nyilván havi 10 millió forinttal lenne mindenki a legelégedettebb, de ha a realitások talaján maradunk, akkor mennyi havi nettó összeggel lennél elégedett?
2023. okt. 23. 20:11
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
82%

Most 430 körül keresek, túlórákat és szép kártyát nem számolva.

Ennek a kétszerese jelen élethelyzetemben (saját lakás, nincs gyerek, nincs autó) bőven elég lenne. Persze a mostaniból is simán kijövök és 30-40%-ot félre tudok rakni, de az pl nem fér bele, hogy drága elektronikai eszközöket vegyek és utazásnál is figyelni kell a repjegy, szállás, éttermi költségekre.

Ha viszont két gyereket fel kellene nevelni, a fejenként 1 milliós fizetés sem lenne sok.

2023. okt. 23. 21:36
 22/33 anonim ***** válasza:
90%
600 ezer kéne most legalább. Sajnos csak a felét keresem.
2023. okt. 23. 23:30
 23/33 anonim ***** válasza:
73%

20-ad, ne haragudj, de abszurd, amit írsz, pedig nem is az a kommentelő vagyok, akinek válaszoltál.

Ezek a te elvárásaid, de miért kellene másoknak is azt akarni, amit neked? Én pl. államiban szültem 2-szer, teljesen normális volt mindenki, nem volt rá panaszom, felesleges lett volna a magán. Más orvoshoz meg szerencsére nem kell járnom rendszeresen, mert egészségesen, normálisan élek, amúgy fogorvoshoz a helyiség megyek, aki egy brutál aranyos, fiatal csaj, itt senki nem megy magánba, mert ez a lány olyan jófej, hogy felesleges máshoz menni.

Ezt a menürendelést megint nem értem, miért alap, hogy rendeljen az ember otthonfözés helyett? Mi főzünk, sose éreztem rá késztetést, hogy heti menün éljünk, nyilván néha jó, de nem is tudnak olyan minőségben és változatosságban főzni, mint én, ergo nem is élnék vele.

Az akciók nézegetésével is mi a baj alapvetően? Nekünk nem muszáj mindenből a legolcsóbbat venni, de miért ne figyelnék a pénzre?

Kicsit túltolod :D

2023. okt. 24. 06:27
 24/33 anonim ***** válasza:
76%
340-t keresek, albiban lakom, nagyon nehéz félrerakni, a jövőre készülni ebből a pénzből. 500-600 nettóval nyugodtabb lennék.
2023. okt. 24. 08:26
 25/33 anonim ***** válasza:
92%
A mai árak mellett a minimálbérnek netto 450000-500000.-nek kellene lennie ahoz, hogy emberhez méltóan meg lehessen élni belőle és tudjunk félre tenni, öngondoskodni is. Az embernek(beleértve a fizikai dolgozókat is, mert igen, ők is meberek) szükségük van kultúrára, egészségápolásra (pl fogorvos), nyaralásra, csak hogy néhányat említsek. A mostani alapbérekből ez sem jön ki. Szégyelheti magát a kormány, hogy az egyik legcsóróbb ország lettünk.
2023. okt. 24. 08:47
 26/33 anonim ***** válasza:
91%
Így ahogy mondod #25... És nemcsak az alapvető, normális, sallangmentes megélhetésre nem elég, hogy az ember fennmaradjon, hanem arra sem,hogy a jövőjét építse (sajátját és a családját). Én például emiatt vagyok egyre bizonytalanabb, hogy vállaljak gyereket. Megvan az ideális társ, egészségügyi akadálya se lenne , csak a mocskos anyagiak... 32n
2023. okt. 24. 09:29
 27/33 anonim ***** válasza:
90%
En netto 550-600at keresek, ebbol jol kijovok es meg marad is, de meg mindig figyelnem kell azert hogy ne szorjak el tul sokat.. ugyhogy 7-800korul szerintem mar jo lennek de sajna attol tartok 650nel nemnagyon lesz tobb fel even belul
2023. okt. 24. 10:58
 28/33 anonim ***** válasza:
88%
Nettó 650
2023. okt. 24. 11:25
 29/33 anonim ***** válasza:
90%

Jelenleg nettó 550-600 ezer körül keresek értékesítőkét. Viszont kezd annyira stresszes lenni a piaci körülmények, az új csodálatos közvetlen főnököm miatt a munka, hogy amint lehet felmondok.

Reálisan nettó 400-500 forint között kellene keresnem egy anyagilag stabil élethez.

2023. okt. 24. 15:01
 30/33 anonim ***** válasza:
23%
Nekem nettó 80K-val több már elég lenne.
2023. okt. 24. 16:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!