Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy férfiként...

Miért van az hogy férfiként alig lehet egyetemi albréletet találni?Mindenhol diáklányokat keresnek számomra érthető okokból de ha már más területeknél mint a gender teljesen figyelmen kívül hagyjuk a realitásokat akkor miért ne lehetne itt is?

Figyelt kérdés

2021. aug. 1. 16:16
 1/4 anonim ***** válasza:
94%
Az albérletek nincsenek intézményesítve, azokat magánszemélyek adják ki. Azért.
2021. aug. 1. 16:18
 2/4 anonim ***** válasza:
92%
Mindenki annak adja ki a lakását, aki neki szimpatikus meg neki megfelelönek, megbízhatónak tünik, semmiféle kötelezettsége nincs még arra sem, hogy egyáltalán kiadja azt, nemhogy más döntse el, kinek adná ki.
2021. aug. 1. 16:56
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

amit az előttem lévők írtak, illetve ha már lakik valahol egy lány akkor inkább lányt keresnek mellé, mert sokan nem érzik magukat kényelmesen/biztonságan egy "ismeretlen" srác mellett. Mert lehet hogy TE egy jófej, kedves srác vagy, akitől "nincs oka félni" senkinek sem, de sosem lehet tudni hogy egy te féléddel vagy egy olyannal kerülne össze, aki akár agresszívan rányomulna. És ez egy olyan rizikó, amit inkább nem szeretnek bevállalni.

ami pedig a gender témát illeti: nemzetközileg felkapott téma, de a magyar társadalom még nem tart ott, hogy komoly párbeszéd induljon ezzel kapcsolatban, nemhogy eltekintsen tőle. És a fentiek miatt valószínűleg mind itthon, mind külföldön sok magánembernél fent fog maradni az éles választóvonal és ragaszkodás biológiai nemekkel kapcsolatban.

2021. aug. 1. 19:00
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez többnyire akkor van így, ha lakótársat keresnek valahova, mert lányok elsősorban lányokkal akarnak együtt lakni. Ugyanilyet szoktam látni fiú verzióban is. Valamint eleve általában olyannal akar együtt lakni mindenki, akivel több közös van bennük pl. egyidősek, egy karon/szakon tanulnak, valahonnan ismerik már egymást, azonos neműek stb. Én is lakótársat keresek, én is annak örülnék leginkább, ha egy korombeli lány lakótársam lenne.
2021. aug. 2. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!