Hány főnököd van?
Jelenleg munkanélküli vagyok, így 0.
Jártam egy idénymunkára, ahol azt se tudtam, ki a telephelyvezető, mert ennyit nem voltak képesek elmondani. Szóval 1 fő nem tudom ki + 1 fő az idénymunkások koordinátora + 1 fő a munka projektvezetője a közvetítő cégnél. Így 3.
Amikor épp van rendes állásom, a következőképp szokott alakulni: 1 közvetlen felettes, akinek kb. a szabi igények le OK-zásáig és a mítingeken való okoskodásig terjed a hatásköre és a kompetenciája, aztán az ő 1 főnöke aki ugyan közvetlenül nem nekem dirigál de valójában minden utasítás tőle érkezik és hozzá is fordulhatok ha problémám van és 1 szakmai vezető aki a napi, heti, havi operatív ügyekben és az ehhez szükséges eszközök, tudás ügyében kompetens. Így 3.
Két melóhelyem van.
Az egyik családi vállalkozás, szóval ott van a tulaj, a tulaj lányai, a tulaj unokaöccse is. Szóval elméletben egy, a gyakorlatban kb 3-4.
A másik meg egy házaspár cége, ott ezek ketten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!