Hogyan reagált a főnököd, amikor felmondtál?
"Próbált marasztalni, beszéltünk fizetésemelésről"
Én amikor felmondtam se marasztalás se emelés nem merült fel.
Menni akarsz? Menj. Majd lesz 10 másik a helyedre.
Én még nem mondtam fel, csak szereztem még 1 diplomát es akkor beszéltünk róla, hogy keresgélni fogok a végzettséghez jobban passzolót. Mondta, hogy jó, úgyis vannak jelöltjei a helyemre. :D
Azért vicces, mert évek óta nincs meg a csapat, az én pozimban 1 év alatt 5 ember fordult meg, velem lettek meg 2 éve. Jelölt pedig közel távol sehol, tudom, mert egy másik helyet se tud feltölteni jó ideje.
1. Munkahely: a főnök kinevetett, azt mondta jól teszem, takarodjak (azért mert háziorvosi karantén alatt nem tudtam bemenni dolgozni 5 napig). 1 hónappal később felhívott, hogy nincs-e kedvem visszamenni akár részmunkaidőben. Megmondtam, hogy bszd meg magad, nem. :D
2. Munkahely: a főnök felajánlott egy magasabb pozíciót, fizetésemelést, csak hogy maradjak. (Egyetemre mentem, szóval megköszöntem, de nem tudtam maradni)
3. Munkahely: nagyon szerettek, egy halom búcsúajándékot kaptam.
4. Munkahely: a főnök kijött a sodrából, hogy ő most erre nem számított, mégis honnan szerezzen embert?
5. Munkahely: nem történt semmi, mellékállás volt csak, így is örültek, hogy volt beugrós, nem kavart fel sok vizet a távozásom.
6. Munkahely: a főnök csak megvonta a vállát, nem érdekelte különösebben. Ugyanezzel "ha nem akarsz mást, akkor ne álldogálj itt, menj a dolgodra"
7. Munkahely:
A főnök teljesen meglepődött, nagyon sajnálta, hogy elmegyek. Aki ettől a cégtől elment, azt vagy páros labbal rúgták ki, vagy ha normálisan felmondással intézte, akkor a főnök kijelentette, aki innen kikerül, azt többet vissza ne jöjjön. Ehhez képest engem mindig szeretettel várnak, néha be szoktam menni dumálni akikkel jóban voltam, főnök is kérdezi, teszik-e az új helyem, mert ha esetleg nem válik be, ide bármikor visszajöhetek.
Kivétel lettem. Illetve csináltak egy búcsúbulit is nekem. :)
Hasonló volt, mint a 3. munkahelyem.
8. Munkahely: még dolgozok, viszont most beadtam a jelentkezésem egyetemre, ami azt jelenti, hogy tanulmányi szerződést kötve csak pár hónapot fogok dolgozni. Mindenki támogat, főnök is örül neki hogy képzem magam, hiába lesz így egy emberrel kevesebb a csapat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!