Ha a főnököd felajánlaná, hogy a cég fizeti az ebéded minden nap, elfogadnád?
Figyelt kérdés
2022. szept. 30. 18:54
3/19 anonim válasza:
Attól függ.
Ha ezt a szerződésbe írják és amúgy ez teljesen normális dolog a cégnél, akkor igen. Egyébként egy cosmó cégnél csinálják ezt, bár nemannyira Magyarországon..
Ha ez valamiféle előnyhöz juttatás, kivételezés, lényegében korrumpálás, akkor köszönöm nem. Nem a rántotthúsrizsával fognak megvenni (bár tény, hogy nagoyn szeretem!:D).
4/19 anonim válasza:
Nálunk így van. Nem éppen top kaja, de legalább nem kell vinni és főzni.
6/19 anonim válasza:
Igen.
Kaja az egyetlen motivációm, hogy bejárok dolgozni.
Dolgoztam olyan helyen ahol a legolcsóbb menzás menüt ingyen adták ha felmutattuk céges igazolványt.
Egész jó volt.
7/19 anonim válasza:
De még mennyire, csak sajnos nem ajánlja fel.
8/19 anonim válasza:
Igazából csak a megfogalmazás miatt gondolkodtam el. Ha valami juttatás van, azt nekem nem a főnököm ajánlja fel, hanem a cég, a főnök max csak lekommunikálja.
Ha valamit a főnök ajánlj fel pénz, az nekem valami sunyiságnak tűnik..
9/19 anonim válasza:
Csak abban az esetben fogadnám el, ha fix áron lenne a kaja és mondjuk egy menüt fizet. Akkor nem fogadnám el, ha az lenne a szituáció, hogy "megveszem amit akarok és majd fizetik".
10/19 anonim válasza:
Nálunk már most is így van, bejárósoknak ingyenes az ebéd. Engem ez nem csábított vissza az irodába :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!