Ha felajánlanák neked, hogy 5 nap helyett csak 4 napot dolgozz, elfogadnád?
Azt írod, hogy az órabér ugyanannyi lenne, ergo a fizu csökkenne. Akkor vállalnám be, ha nem csökkenne a fizu.
Amúgy én azt vettem észre, hogy hosszú hétvégéken, ahol 3 napot nem dolgozok tényleg kipihenem magam, a sima hétvége nem szokott elég lenni. Pedig már rengeteg mindennnel próbálkoztam, de nem megy. Viszont., ha 3 napot otthon vagyok, sokkal jobban megérzem, hogy volt is hétvége.
Az én kedvenc beosztásom amúgy, amikor hétfőn menni kell, kedden nem, szerdán menni kell, csütörtökön nem, pénteken menni kell, szombat s vasárnap nem. Néha, ha megmarad szabi, szoktam ilyen heteket csinálni magamnak, nagyon ki tudom alatta pihenni magam és könnyebben is kezdek bele a munkanapokba, mert csak az éltet, hogy csak 8 óra munka és lesz egy szabadnapom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!