Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha a főnököd felajánlaná,...

Ha a főnököd felajánlaná, hogy a cég fizeti az ebéded minden nap, elfogadnád?

Figyelt kérdés

2022. szept. 30. 18:54
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Hú köszi a sok választ!:) Mindenkinek ment a zöld!

Én olyan furának találtam, mert eddig semmi ilyen nem volt pedig több éve itt dolgozok.

Egyik étterem aznapi ételei közül választhatnék amit szeretnék. Mármint a menüsek közül.

Azt hiszem meggyőztetek!

2022. szept. 30. 19:50
 12/19 A kérdező kommentje:
#8: Bocsi ha rosszul fogalmaztam. :D Egyedül vagyok csak alkalmazott irodában.
2022. szept. 30. 19:53
 13/19 Noren1989 ***** válasza:
35%
És milyen hátránnyal jár a történet?
2022. szept. 30. 20:14
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk állják az ebèdünket, néha még reggelit is kapunk vagy sütiket
2022. szept. 30. 20:19
 15/19 A kérdező kommentje:
Az igen :) Tök jó! Ismerősi körben sajnos még csak nem is hallottam ilyet.
2022. szept. 30. 20:53
 16/19 anonim ***** válasza:
93%
Nem, mert nem igazán eszem főtt ételt, nem is nagyon ebédelek.
2022. szept. 30. 21:56
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom. Én úgy vagyok vele, hogy kezdetnek adhatnának normális fizetést aztán beszélhetünk a további juttatásokról.
2022. szept. 30. 22:48
 18/19 anonim ***** válasza:
86%
Ha én választhatom ki, és nem valami olcsó sz4r üzemi moslék lenne
2022. okt. 1. 07:48
 19/19 anonim ***** válasza:

Attól függ honnan és mit. Ha bárhonnan rendelhetek/választhatok és ők állják vagy összegyűjtöm a számlákat és egyösszegben kifizetik az úgy ok, de szerintem a legkorrektebb, ha olyan fizetést adnak, ami mellett nem kell ilyenen örlődni.

Dolgoztam olyan helyen ahol állták és a céghez szállítatták ki az ebédet, amit előtte kétféle menüből volt lehetőség kiválasztani. Alapvetően néhány kivételtől eltekintve menzaszintű moslék volt 0 tápértékkel. 1,5 óra elteltével kopogott a szemem az éhségtől, mellette felszedtem 5 kg-t (ami miután abbahagytam lement).

A jelenlegi munkahelyemen is állítólag régen úgy volt, hogy egy étteremből hozattak kaját, de egyesek húzták a szájukat, nem ették meg, stb. így végül átálltak a kb. hasonló értékű szép kártyára.

2023. febr. 9. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!