Ha a főnököd felajánlaná, hogy a cég fizeti az ebéded minden nap, elfogadnád?
Hú köszi a sok választ!:) Mindenkinek ment a zöld!
Én olyan furának találtam, mert eddig semmi ilyen nem volt pedig több éve itt dolgozok.
Egyik étterem aznapi ételei közül választhatnék amit szeretnék. Mármint a menüsek közül.
Azt hiszem meggyőztetek!
Attól függ honnan és mit. Ha bárhonnan rendelhetek/választhatok és ők állják vagy összegyűjtöm a számlákat és egyösszegben kifizetik az úgy ok, de szerintem a legkorrektebb, ha olyan fizetést adnak, ami mellett nem kell ilyenen örlődni.
Dolgoztam olyan helyen ahol állták és a céghez szállítatták ki az ebédet, amit előtte kétféle menüből volt lehetőség kiválasztani. Alapvetően néhány kivételtől eltekintve menzaszintű moslék volt 0 tápértékkel. 1,5 óra elteltével kopogott a szemem az éhségtől, mellette felszedtem 5 kg-t (ami miután abbahagytam lement).
A jelenlegi munkahelyemen is állítólag régen úgy volt, hogy egy étteremből hozattak kaját, de egyesek húzták a szájukat, nem ették meg, stb. így végül átálltak a kb. hasonló értékű szép kártyára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!