Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A munkáltatók és az emberek...

A munkáltatók és az emberek többsége miért nem akarja elfogadni és megérteni azt a tényt, hogy több év munkatapasztalat nem pótolja a szaktudást, lexikális szakmai tudást, szakirányú végzettséget?

Figyelt kérdés

2023. okt. 23. 09:28
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%
Balázska? Mikor tanulod már meg hogy a végzettséggel kitörőlheted a pi@ádat ha semmi szakmaiság nincs mögötted! Számvitel-pénzügyön tanultam na jó legyek közgazdász, nagyot fogsz figyelni de sose dolgoztam konkrétan a szakmába. Sose voltam pénzügyes, sose dolgoztam pénzintézetben igaz azért vettek fel egyetemre mert szinte minden reál tárgyból 5ösre érettségiztem de eszem ágába nem volt irodakukacként bekockulni egy könyvelőcéghez vagy bármilyen pénzügyi területre. 3 műszakba tolom külföldön, fizikai meló mert ezt szeretem. Tegyük fel elmegyek egy könyvelő irodába felvesznek s verem magam h közgáz diplomám van, miközben Gizike egy érettségivel 10 éve ott van,s kisujjába van a szakma. Én hiába végeztem anno, xart se tudok pénzügyi vonalon feldughatom a diplomát. Az iskola egy plusz dolog, de ha gyakorlatod semmi akkor bachatod. Kicsit fent hordod az orrod ugyanis gyakorlat teszi a mestert és nem a papírok.
2023. okt. 24. 20:06
 32/32 anonim ***** válasza:
100%
Én infót végeztem egyetemen és most allattenyesztesbe vagyok vezető pozícióban úgyhogy előtte ebből 0 tapasztalatom volt. Most 10 év után végzettség nélkül hasonló területre azonnal felvesznek szó nélkül ha váltanék. Az infoval kitorolhetem a seggem sehová nem kellettem előtte most meg pláne.
2023. okt. 24. 20:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!