Felsőfokú végzettségem van, több éves adminisztratív területen szerzett munkatapasztalatom, ezzel jelenleg nem találok munkát, egy ilyen önéletrajz mennyire hátrány pl. eladói, csomaglói stb. munkákra való jelentkezéskor?
Első kérdés az lesz, hogy milyen felsőfokú végzettséged van, miért érettségit igénylő pozíciókban helyezkedtél el és miért 8 általánost igénylő munkára jelentkezel?
Tehát miért van leszálló ágban az életed
Az elmúlt hónapokban nem találtam végzettségemnek vagy a tapasztalatomnak megfelelő munkát. Álláshirdetéseket nézve eladót többször keresnek, mint ügyintézőt. Nem olyan jó már itthon se, meg a pénz se jönne rosszul.
Nem tudom, ha meglátnák az önéletrajzom, milyen esélyeim lennének, ha sosem dolgoztam kereskedelemben és végzettségem sincs hozzá.
Én is adminisztratív területen dolgozom, mert környezetmérnökként nem kellettem.
Szerintem tanulj valamit, nyelvek, programozás, valami OKJ (bár ezeket nagyon meg kell válogatni).
Rossz érzés a napi 9 óra munka után tanulni, félig már belealudva, de hátha meghozza a gyümölcsét.
3-as: Mit tanulsz?
Elsősorban dolgozni szeretnék.
Ha tanulás, akkor a logisztika, ami érdekelne, de jelen helyzetemben drága a tanfolyam. A munkaügyiben mikor rákérdeztem, azt mondták, egyenlőre nem tudják, hogy lesz-e.
Akkor addig pláne tanulj valamit. :)
Ezer dolog elérhető a netről is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!