Szerintetek mennyi lehet a reális nettó bérigény Budapesten végzettséget nem igénylő irodai munkára, pár év munkatapasztalattal?
Cégfüggő leginkább.
De.
Ha kávéfőző nyomtató szkennelgető kisegítő akkor bérminimumtól 200-ig, de minimálbérért is lehet találni rá ember, Pesten is.
Ha valamivel nagyobb a munka értéke, és nagyobb felelősség van,akkor persze reális ennél kicsit több, de nem hiszem reális sima irodai kukacra csillagászati béreket írni, ha az nem valami szakmai vagy felsővezetői iroda.
erre a semmire minimálbérért is kapnak majd embert.
nettó 200 meg 180? még bruttóban se.
én erre minbért adnék és ha nem tetszik a delikvensnek 100 másik jelentkező lenne
A szokásos "lúzer vagyok és azt hiszem, hogy azért mert én minimálbért keresek, akkor más is annyit keres" válaszok.
Siman mehet a 240 nettó, nem egy helyet tudok, ahol ennyit fizetnek ki.
"erre a semmire minimálbérért is kapnak majd embert."
Aha, álmodban :D
Az év hülyéje ez is.
"
A szokásos "lúzer vagyok és azt hiszem, hogy azért mert én minimálbért keresek, akkor más is annyit keres" válaszok."
Tévedés. Csupán láttam mi volt nálunk amikor 1 szem irodai asszisztenst kerestünk brutóó 160ért (Pest).
90 + pályázat 1 hét alatt.
És azóta ott ül a a csóka br 160-ért.
Drága #7-es.
Ilyen könnyed irodában ülő melókra tömegével lehet munkaerőt találni. Tavalyelőtt volt beadva hirdetés ált.admin. munkakörre, 3 oldalra. 2 hét alatt több mint 150(!) jelentkező jött össze. Bérigénnyel kértük a CV-ket nettó 100 ezer FT elég gyakran előfordult úgy, hogy Pest a sarokban van, és többen is onnan járnak ide dolgozni. Operátor hetente 2-3 jelentkezik, tavaly folyamatmérnököt kerestünk fél éven át 2 releváns jelentkezőt tudtunk interjúig szerezni.
Szóval nehogy azt hidd nincs ember aki az iroda kenyelméért ne venne le a fizetési igényéből. Van akinek örökölt ingatlana van amit kiadott és sok a mellékjövedelme, lehet neki nem sokat számít innentől a fizetése, csak ne kelljen hétvégén, este dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!